Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Niras Joblife

Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Niras Joblife. Virksomheden kan opnå en rabat på mellem 12-25 % på rådgivning om arbejdsmiljø


Niras Joblife har mere end 25 års erfaring med rådgivning om arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen. Vi er samtidig autoriseret til at løse alle rådgivningspåbud fra Arbejdstilsynet.

Vi lægger vægt på tæt samarbejde med virksomheden og løsninger der fungerer i praksis. 

Niras Joblife rådgiver fx om:

 • Den årlige arbejdsmiljødrøftelse
 • Arbejdspladsvurdering (APV)
 • Ledelse, kultur, adfærd og holdninger
 • Byggepladsens indretning
 • Arbejdsmiljøkoordinering og PSS
 • Forebyggelse af ulykker
 • Ergonomi og tekniske hjælpemidler
 • Støj og vibrationer
 • Psykisk arbejdsmiljø + kriseberedskab
 • Indeklima, herunder ventilation, belysning mv.
 • Arbejdsmiljøorganisationen
 • Ledelsessystemer – arbejdsmiljø, miljø og kvalitet
 • Sundhed, Sygefravær og fastholdelse
 • Kemi, PCB, Bly, Asbest, mv.
 • Blodblymålinger, høreundersøgelser mv.
 • Dansk Kemidatabase - Dansk Kemidatabase er en elektronisk database med mere end 11.500 produkter målrettet bygge og anlægsbranchen, der letter håndteringen af arbejdspladsbrugs-anvisninger.

Lej en sikkerhedsleder
Få en fast konsulent, som sparringspartner til, at styre og forfølge de mål som virksomheden sætter sig. Byggepladser besøges, Ad-hoc opgaver løses, så sidste nye viden bringes i spil. Medarbejdere og ledere motiveres løbende til at højne arbejdsmiljøet til gavn for produktion.

Arbejdsmiljøkoordinering
Niras Joblife er specialiseret indenfor arbejdsmiljøkoordinering både i projekteringsfasen og i byggefasen. Vi arbejder for at skabe gode sikre byggepladser og gøre projekterne arbejdsmiljøvenlige både under opførsel og i den senere drift.

Vi kan både udfylde rollen som arbejdsmiljøkoordinator eller indgå som sparringspartner for jeres egne koordinatorer.

Niras Joblifes uddannelser
Niras Joblife afholder de lovpligtige uddannelser for medlemmer af Arbejdsmiljøgrupperne og Koordinatorer, samt de supplerende arbejdsmiljøuddannelser som skal tilbydes medlemmer af AMO. Derudover udbyder vi kurser inden for alle emner. Vi tilretter også gerne kurser specielt til virksomheden.

Se kurserne og tilmeld dig her 

Du kan læse mere om Niras Joblife her


Send en mail med kontaktoplysninger til Mads Bendixen, mben@niras.dk og skriv kort, hvad dit spørgsmål er, så kontakter Niras Joblife dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe direkte til Mads Bendixen på tlf.: 27 61 39 54

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

4 nye F24 motorvejsanlæg i Søby (Midtjylland) og Springstrup (Holbæk)
Den 30. april 2018 åbner F24 fire nye stationer i henholdsvis Søby Øst og Søby Vest på Midtjyske motorvej samt Springstrup Nord og Springstrup Syd på Holbæk motorvejen. Du kan bruge dit Q8 brændstofkort på anlægget til rabatterne - benzin: 140 øre og diesel: 142 øre – som medlem af Dansk Byggeri. Har du ikke et Q8 brændstofkort endnu, så klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

P.s. Du får også 30 % i rabat på bilvask på Q8 stationer.


Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige