Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

ABAX

Få fuldt overblik over opgaver og projekter med det elektroniske IT-værktøj fra ABAX

ABAX Worker er et elektronisk og mobilt IT-værktøj til sagsstyring og tidsregistrering, som problemfrit hjælper virksomheder med at strømline informationsflowet for at give medarbejderne en enklere arbejdsdag.

I ABAX Worker kan du oprette kunder, projekter, tildele opgaver, og supportere arbejdet med relevant kvalitets- og billeddokumentation.  Projekternes fremdrift følges i realtid, og giver en oversigt over tidsplaner og afvigelser med mulighed for hurtige og strukturerede beslutninger og evt. ændringer, der straks er tilgængelig for de ansatte. ABAX Worker er en cloud-baseret løsning, som forbinder projektledere med medarbejdere ude på arbejdspladser og arbejdsopgaver, i realtid.

Funktioner:

  • SAGSSTYRING: Fuld kontrol over alle opgaver til enhver tid
  • TIDS- OG MATERIALE REGISTRERING: Enkel og rimelig tids- og materialeregistrering med nogle få tastetryk på en smartphone.
  • KVALITETSSIKRING: Arbejdet hos kunden kan nemt og enkelt kvalitetssikres med billeddokumentation
  • DIGITAL MANDSKABSLISTE: En elektronisk og papirløs personlig mandskabsliste, der automatisk registrerer feltarbejderne på arbejdspladsen  – kun ved brug af deres smartphone.
  • HÅNDTERING AF AFVIGELSER: Du kan hurtigt registrere afvigelser, ved at sende et billede direkte fra din smartphone.
  • SPROG: Flere sprogvalg er tilgængelige i systemet

 Læs mere om ABAX Worker her

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige