Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Advokaternes Inkasso Service

Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand

Inkasso uden omkostninger
I april 2017 indgik Dansk Byggeri en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service som betyder, at medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger.

Læs mere om samarbejdet mellem Dansk Byggeri og Advokaternes Inkasso Service under menuen partnere på adressen www.inkassoadvokat.dk. Her kan du også få et overblik over hvilke økonomisystemer og andre services Advokaternes Inkasso Service integrere med. Benytter du et af disse systemer, kan du automatisere inkassoprocessen og i stedet bruge din tid på din forretning. 

Rykkerservice uden omkostninger
Advokaternes Inkasso Service samarbejder med Rykkerportalen. Sammen kan de to virksomheder tilbyde både rykker- og inkassoservice uden omkostninger. Du kan læse mere om Rykkerportalen på adressen www.rykkerportalen.dk.

Advokatbistand med speciale i entrepriseret

Advokaternes Inkasso Service er en del af Stohn og Partnere Advokatfirma og samarbejdsaftalen giver foruden inkasso også adgang til advokatbistand med 20% rabat. Stohn og Partnere Advokatfirma har speciale i entrepriseret.

Det kan fx handle om:

  • Forhandling af entreprisekontrakter og rådgivningsaftaler inden for AB92, ABT93, ABR89 og FIDIC
  • Rådgivning i byggeprocessen – håndtering af forsinkelser, ekstrakrav mv.
  • Rådgivning ved mangler
  • Konflikthåndtering og tvister
  • Voldgiftssager og retssager
  • Syn og skøn

Sådan gør du
Har du spørgsmål til inkasso, er du velkommen til at kontakte Torben Stohn, inkassochef hos Advokaternes Inkasso Service på telefon 88 53 55 53 eller info@inkassoadvokat.dk. Hvis du har behov for advokatbistand viderestiller Advokaternes Inkasso Service dit opkald til en advokat hos Stohn og Partnere Advokatfirma.

Send et inkassovarsel til skyldner inden du sender dit krav til inkasso. Du kan hente et rykkerbrev med inkassovarsel her: www.inkassoadvokat.dk/rykker-med-inkassovarsel/.

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Minuba giver overblik og letter planlægningen - læs mere her

Ny rabataftale med Eniro
Få markedsført din annoncering i Mostrup Vejviser og Den Røde Lokalbogs fagregistrer optimalt med godt tilbud fra Eniro. Læs mere her 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

Ny rabataftale - lønadministration med Danløn
Lav løn online med Danløn ligesom cirka 45.000 andre danske virksomheder. 

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Så kan du nemt lave statistik-indberetninger og indberetninger til Dansk Byggeri.

Ny rabataftale - Advokaternes Inkasso Service
Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. 

Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand.

Læs mere om de to rabataftaler - og de øvrige aftaler - på www.danskbyggeri.dk/rabat

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige