Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bluegarden

Bluegarden hjælper allerede 8.000 virksomheder i byggebranchen med at lave løn til deres medarbejdere. Løsningerne understøtter dine administrative arbejdsprocesser, så du får en mere enkel og effektiv lønadministration. Skal Bluegarden også hjælpe dig og din virksomhed?

Som medlem af Dansk Byggeri er der nu mulighed for at benytte denne nye aftale mellem Bluegarden og Dansk Byggeri

Spar tid og penge

Bluegardens lønløsninger giver dig blandt andet mulighed for:

- Automatisk og manuel styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimer
- Håndtering af elevforsikring, fritvalgskonto og søgnehelligdagsopsparing (S/H)
- Håndtering af sundhedsordning
- At tilpasse lønsatser ifølge overenskomsten.

Bluegarden hjælper dig godt i gang, så du kan lave løn til dine medarbejdere med det samme. Hvis du har brug for hjælp til din lønindberetning, sidder Bluegardens lønkonsulenter klar til at hjælpe dig. Eller du kan benytte kundeportalen med vejledninger, spørgsmål og svar samt hjælpevideoer.

Med Bluegardens app kan du nemt og enkelt indsamle løndata fra dine medarbejdere fordelt på arbejdsopgaver, så du sparer tid og undgår fejl i din lønadministration, og du kan bruge tiden på din forretning.

Kontante medlemsfordele:

- DataLøn - Danmarks mest komplette lønsystem, så du kan indberette løn til dine medarbejdere enkelt og effektivt. Kun 20 kroner pr. lønseddel + serviceabonnement - og december måned er altid gratis!
- Bluegarden SmartLøn - Lad dine medarbejdere indberette tid, kørsel og udlæg fordelt på arbejdsopgaver via vores app til mobilen. Kun 10 kroner pr. medarbejder pr. måned - og de første 3 måneder er gratis!
- LønAdministration - Lad os klare (næsten) alt lønarbejdet for dig. Du skal kun bruge et par minutter hver måned på at fortælle os, hvad dine medarbejdere skal have i løn. Kun 90 kroner pr. lønseddel for 14-dagslønnede og 149 kroner pr. lønseddel for månedslønnede - og december måned er altid gratis!

Se mere om aftalen og tilmelding her 

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige