Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

EG One – håndværkernes foretrukne it-system

Få 3 måneder gratis, og se frem til en nemmere hverdag, en bedre økonomi og et forspring i kampen om kunder og opgaver.

EG One er ét samlet it-system til håndværkere, der understøtter dine arbejdsgange og hjælper dig automatisk med at holde tæt styr på forretningen og dine projekter. EG One blev lanceret i 2017 og er udviklet i tæt samarbejde med kunder fra branchen.

Vi giver en hånd med under hele byggeriet
Med EG One er der sat nye standarder for digital dokumenthåndtering, kvalitetssikring og tids- og materialeregistrering. Du har altid det fulde overblik, har alle dine dokumenter lige ved hånden og kan foretage tids- og materialeregistrering på farten. Du kan efter behov udvide med ny funktionalitet og fx gøre brug af EG Lønservice, EG Kalkulation og meget mere.

  • Digital kvalitetssikring i dine arbejdsprocesser. Benyt standardskemaer, eller opret dine egne kontrolpunkter.
  • CrediWire. Gør dit regnskab nemt forståeligt, og gør det muligt at sammenligne nøgletal på tværs af virksomheder i samme branche
  • Rykkerportalen. Slip for at bruge tid på at inddrive betaling fra dine kunder – udliciter opkrævningen, så du kan lave noget andet.
  • Bluebeam. Papirløse projekter med opmåling direkte på pdf-tegninger sikrer enkle arbejdsgange og øget produktivitet i byggeriet.

 

Det siger kunderne om EG One:

Simon Hulsrøj Larsen har netop overtaget Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS fra sin far, og han har digitaliseret det 40 år gamle familiefirma med EG One:

"Det betyder meget for mig at blive mødt af en fagperson, der selv er håndværker og bygningskonstruktør. Så ved vi, hvad vi taler om, fra starten. Jeg kunne med det samme se, at EG One kan mange af de ting, jeg efterspørger," siger Simon Hulsrøj Larsen om sine erfaringer med EG One.

 

Få de første 3 måneder gratis
Som medlem af Dansk Byggeri får du de første tre måneder gratis, når du skifter til EG One.

 

Læs meget mere om EG One – håndværkerne foretrukne it-system her eller ring til os på 7260 2060

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

4 nye F24 motorvejsanlæg i Søby (Midtjylland) og Springstrup (Holbæk)
Den 30. april 2018 åbner F24 fire nye stationer i henholdsvis Søby Øst og Søby Vest på Midtjyske motorvej samt Springstrup Nord og Springstrup Syd på Holbæk motorvejen. Du kan bruge dit Q8 brændstofkort på anlægget til rabatterne - benzin: 140 øre og diesel: 142 øre – som medlem af Dansk Byggeri. Har du ikke et Q8 brændstofkort endnu, så klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

P.s. Du får også 30 % i rabat på bilvask på Q8 stationer.


Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige

Kontakt EG Byg & Installation

Kontakt EG Byg kundecenter
Tlf: 72 60 20 60

E-mail: byginst@eg.dk

Web: www.eg.dk/byg