Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kontorforsyninger

Hos Scan Office A/S kan du få alt til kontoret


Nu kan der købes alt, hvad der skal bruges til kontoret til specielle lave priser for Dansk Byggeris medlemmer. Scan Office A/S, der er en anerkendt totalleverandør i kontorforsyning har i en aftale med Dansk Byggeri lagt en specialrabat ind til alle medlemmer.

Køb på nettet
Det er nemt at købe ind – det sker på Scan Offices hjemmeside. Hvis man ønsker at benytte aftalen, skal man oprettes som kunde hos Scan Office, og man får så et kundenummer og en kode, hvorefter man kan handle på Scan Office e-handelssystem. 

Denne procedure er nødvendig, idet man skal logges ind på e-handelssiden med specialkode, således at de priser der vises, er Dansk Byggeris medlemspriser og ikke de almindelige ”åbne” priser. Dem kan man i øvrigt se ved at kigge på den åbne e-handelsside.

De priser der vises, er medlemmernes pris efter rabat – altså nettopriser, så det er meget let at sammenligne med virksomhedens nuværende leverandør.

Scan Office giver prisgaranti
Hvis man – mod forventning – kan finde samme vare til en lavere pris andetsteds, vil Scan Office mod behørig dokumentation levere til samme pris.

Dansk Byggeri har gennem konkrete pristjek ikke fundet varer, der kunne fås billigere andetsteds, men hvis dette skulle ske for et medlem, hører Dansk Byggeri, Indkøb meget gerne herom.

Dag til dag levering
At bestille via e-handel giver den fleksibilitet, at man kan lave sin bestilling døgnet rundt. E-handelbutikken er åben 24 timer alle ugens dage. Ordren leveres fra dag til dag forstået sådan, at du normalt modtager varerne dagen efter, Scan Office har modtaget ordren i normal åbningstid. Ordrer modtaget senest kl. 15.00 leveres også dagen efter.

Prøv derfor denne nye indkøbsmulighed og spar på kontorbudgettet. Udover kontorforsyning har Scan Office også salg af kontormøbler.

Læs vinterens tilbud

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige

Kontakt Scan Office

Lars Risom
Direkte: +45 7613 8203
Mobil: +45 5138 7203
E-mail: lar@scanoffice.dk