Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

ProLøn

Effektiv og tidsbesparende lønadministration med ProLøn Dansk Byggeri

ProLøn Dansk Byggeri er et skræddersyet og brugervenligt lønsystem. Systemet er nemt og enkelt at bruge, og vi hjælper dig med at sætte det op, så det passer til din virksomhed – uden beregning.

Systemet kan automatisk indberette lønsummer til Dansk Byggeri, så du slipper for at gøre arbejdet. ProLøn Dansk Byggeri er endvidere integreret med en lang række andre it-løsninger, fx regnskabs-, timeregistrerings- og andre branchesystemer, så data kan overføres mellem systemerne. Du slipper for dobbeltregistrering af data, og du sparer tid og undgår fejl.

Det skal være nemt og enkelt

Der er mange regler og satser at holde styr på, når man skal køre løn. Kravet om indberetning til det offentlige stiller store krav til den lønansvarlige og lønsystemet. Som kunde hos ProLøn har du tilknyttet en lønkonsulent, som med sin viden kan bistå dig i forbindelse med lønadministrationen.


Vi sørger fx for overførsler til SKAT, ATP, pensioner, feriepenge og automatisk ajourføring af procentsatserne for arbejdsmarkedspension.

De overskuelige lønsedler og andre bilag kan leveres i e-Boks til medarbejderen og e-Boks Erhverv til arbejdsgiver, og løndata på alle medarbejdere kan tilgås fra ProArkiv – dit digitale arkiv, hvor du 24-7 kan hente løndata. Løndata, som gemmes trygt i sikkerhed for brand og tyveri i minimum 5 år.

En lønverden af fordele:

 • Gratis hotline - Du får ifølge kunderne ’Danmarks bedste personlige support’
 • Gratis oprettelse af virksomhed og medarbejdere
 • Kun 18 kroner pr. lønseddel incl. eBoks + abonnement(For medlemmer af Dansk Byggeri er der 10 % rabat på abonnement i forhold til standardprisen)
 • Mulighed for indberetning af lønsummer til Dansk Byggeri
 • Mulighed for styring af ferie, feriefridage og afspadseringstimerne
 • ProArkiv - elektronisk opbevaring og vedligeholdelse af dine løninformationer
 • Mulighed for indberetning af løn- og fraværsstatistik til Dansk Arbejdsgiverforening
 • Mulighed for indberetning til DA-Barsel, DA/LO udviklingsfond samt Kompetence og samarbejds- og uddannelsesfond
 • Håndtering af S/H- og fritvalgskonto
 • Automatisk tømning af S/H ved årsskiftet
 • Venlig reminder på mail inden hver lønkørsel
 • Mulighed for afdelingsopdelte konteringsbilag
 • Gratis adgang til fordelagtige personalefordele hos PersonaleZonen.dk – spar op til 60% på tøj, rejser, sko, oplevelser, deals, kulturtilbud og meget mere... 


Det er ikke besværligt at skifte til nyt lønsystem


ProLøns professionelle konsulenter hjælper dig med overgangen til dit nye lønsystem. Vi opretter din virksomhed og hjælper gerne med at oprette dine medarbejdere. Du kan skifte lønsystem året rundt! ProLøn sørger for at overføre S/H-saldi via saldi fra sidste lønseddel fra tidligere lønsystem.

Læs mere om ProLøn Dansk Byggeri her

Ny kampagne 
ProLøn har altid været i front med digitalisering af lønprocesser og med den nye, moderne brugergrænseflade og nem integration til andre systemer bliver der nu mulighed for at udnytte dette maksimalt.

Nyt og brugervenligt design til den gode, gamle og solide lønmotor leverer effektiv digitalisering af alle de regler, der er i Danmark omkring skat, ferielov, indberetninger m.m.

Prøv en demo af det nye lønsystem her


Vær med i ProLøns julekalender

Skrab dig til lækre præmier hver dag frem til jul og deltag i konkurrencen om hovedpræmien – Et romantisk ophold for 2 personer til en værdi af kr. 799,-

Tilmeld dig her: https://proloen.dk/julekalender-2017/


Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige