Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Pronto Callcenter

Når der er travlt, er det ikke altid lige belejligt, at telefonen ringer. Omvendt skal den tages, det kan jo være en ny kunde, og det vil man ikke gå glip af


Ved at bruge telefonpasning kan du være sikker på at alle opkald bliver besvaret, også dem du ikke selv kan nå. Pronto Callcenter besvarer telefonen med det enkelte firmas navn, tager imod besked og sender denne på mail eller sms med det samme.

Der er mulighed for at afprøve servicen i 14 dage gratis, og uforpligtende og Pronto Callcenter bruger hverken bindingsperioder eller opsigelsesvarsler.  

Pronto Callcenter kan kontaktes på tlf: 44 45 05 00
Eller på mail: kontakt@prontocallcenter.dk

Medlemmer af Dansk Byggeri tilbydes en permanent rabat på 10%.
 
Priserne kan findes på Pronto Callcenter her

 

Medlemmerne mener

Pronto Callcenter har været et rigtig godt tiltag i vores firma. Vores kunder ringer aldrig forgæves, og rigtigt mange tror rent faktisk, at vi har ansat en kontordame til at svare telefonen.

 

Derudover giver det mig en ro i mit daglige arbejde som murer, at jeg ikke lige behøver slippe værkstøjet, når telefonen ringer. Jeg kan simpelthen samle op på mine opkald, når jeg holder pauser i løbet af dagen

 

Kenneth Balthervin

Murerfirmaet Balthervin

Medlemmerne mener

Vi benytter Pronto callcenter i det daglige og er ovenud tilfredse med deres service. De fungerer som vores receptionist og som om det var vore ”egen”, hvilket er et stort plus.

 

Vi kan kun anbefale dem til andre virksomheder som måtte overveje denne service. Altid venlige og løsningsorientrede.

 

Malthe Vad

BADMODUL

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige