Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Sigma

Rabataftale med tilbuds- og kalkulationsprogrammet Sigma

Dansk Byggeri kan nu tilbyde medlemsrabat på Danmarks mest anvendte kalkulations- og tilbudsprogram Sigma. Baseret på en videreudvikling af de vigtigste funktioner i Excel tilbyder Sigma markedets mest brugervenlige og professionelle værktøj til byggebranchen. 

Du sparer 50 til 85 procent af den tid du normalt bruger på tilbudsgivningen, du bliver skarpere på at ramme den rigtige pris og får præcist overblik over dækningsbidrag, så du undgår de tabsgivende projekter.

Nemt og smidigt
Overgangen til Sigma er let og smidig. Du kan med et enkelt klik overføre prislister og prisdatabaser fra producenter og leverandører direkte til Sigma. Sigma er bl.a. integreret med Office pakken, herunder Excel Sharepoint/O365, Microsoft Dynamics, m.m. 

For at komme bedst muligt i gang med Sigma kan du benytte dig af en Opstartspakke, som indeholder ekstra 30 dage brug, Introduktionskursus i Roskilde eller Århus, og 2 timer kom-i-gang assistance til hjælp og opsætning.

Afregning med Sigma kan gøres på to måder, så du kan vælge det som passer bedst til dig.

Opstarts pakke 1:
Pakken inkluderer en Sigma Professionel licens og koster normalt pris 8.323 kr., men til Dansk Byggeris medlemmer gives der en samlet rabat på 57 procent, dvs. en besparelse på 4.720 kr. Efter de første 6 måneder koster det herfra kun 599 kr. per måned.

Opstarts pakke 2:
Pakken inkluderer en Sigma Professionel licens og koster normalt pris 17.650 kr., men til Dansk Byggeris medlemmer gives der en samlet rabat på 32 procent, dvs. en besparelse på 4.400 kr. Efter de første 12 måneder koster det herfra kun 279 kr. per måned.

Ring på 70 262 575 for at høre nærmere eller gå ind på www.sigmaestimates.dk og prøv Sigma gratis i 30 dage.

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige