Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Danaweb

Medlemmer af Dansk Byggeri kan få en køreklar hjemmeside inklusive drift, hvor der gives ca 20% rabat til Dansk Byggeris medlemmer


DanaWeb leverer professionelle hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder. Alle hjemmesider har et brugervenligt opdateringsværktøj (CMS), der tillader kunden selv at opdatere sin hjemmeside ganske simpelt.


Det betyder at man i virksomheden selv kan indsætte og udskifte tekster og fotos på hjemmesiden, direkte fra virksomhedens egen computer – døgnet rundt, og lige så tit man har behov for at opdatere sin hjemmeside.

Rådgivning og dygtige medarbejdere
Herudover hjælper og rådgiver DanaWeb om markedsføring af hjemmesider, og hvordan man får mest for pengene. For langt de fleste af vores kunder er det vigtigt, at deres hjemmeside kan findes på søgemaskinen Google, hvilket kan ske ved eksempelvis at benytte sig af DanaWebs SEO Business.

DanaWeb har dygtige grafikere, webdesignere og programmører, der kan tilbyde yderligere udbygninger af den eksisterende hjemmeside med mobilsite, Facebook-virksomhedsprofil, banneranimationer, tekstforfatning, design af logo og meget mere.  

Kontakt DanaWeb på telefon 55 55 55 55 eller via mail info@danaweb.dk

Medierådgivning

Gennem Danawebs datterselskab, DanaMedier, tilbydes der ligeledes medierådgivning og forhandling med de forskellige medier, som benyttes i virksomhedens markedsføring. 

Virksomheden kan desuden henvise alle annoncesælgere til DanaMedier, på telefon 40 80 80 80, der derefter tager dialogen med sælgeren, og en seriøs vurdering af tilbuddet. Rådgivningen sker ud fra virksomhedens nuværende medievalg og ønsker til den fremtidige markedsføring.

Der gives 20% rabat til medlemmer af Dansk Byggeri.

Læs mere om DanaWeb her
Kontakt: Christian Klausholt Madsen, DanaMedier, 40 80 80 80 eller via mail ckm@danamedier.dk

 

 

Kontakt Danaweb

Danaweb A/S
Tlf. 44 52 16 00
Email: info@danaweb.dk

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige