Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Danaweb

Medlemmer af Dansk Byggeri kan få en køreklar hjemmeside inklusive drift, hvor der gives ca 20% rabat til Dansk Byggeris medlemmer


DanaWeb leverer professionelle hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder. Alle hjemmesider har et brugervenligt opdateringsværktøj (CMS), der tillader kunden selv at opdatere sin hjemmeside ganske simpelt.


Det betyder at man i virksomheden selv kan indsætte og udskifte tekster og fotos på hjemmesiden, direkte fra virksomhedens egen computer – døgnet rundt, og lige så tit man har behov for at opdatere sin hjemmeside.

Rådgivning og dygtige medarbejdere
Herudover hjælper og rådgiver DanaWeb om markedsføring af hjemmesider, og hvordan man får mest for pengene. For langt de fleste af vores kunder er det vigtigt, at deres hjemmeside kan findes på søgemaskinen Google, hvilket kan ske ved eksempelvis at benytte sig af DanaWebs SEO Business.

DanaWeb har dygtige grafikere, webdesignere og programmører, der kan tilbyde yderligere udbygninger af den eksisterende hjemmeside med mobilsite, Facebook-virksomhedsprofil, banneranimationer, tekstforfatning, design af logo og meget mere.  

Kontakt DanaWeb på telefon 55 55 55 55 eller via mail info@danaweb.dk

Medierådgivning

Gennem Danawebs datterselskab, DanaMedier, tilbydes der ligeledes medierådgivning og forhandling med de forskellige medier, som benyttes i virksomhedens markedsføring. 

Virksomheden kan desuden henvise alle annoncesælgere til DanaMedier, på telefon 40 80 80 80, der derefter tager dialogen med sælgeren, og en seriøs vurdering af tilbuddet. Rådgivningen sker ud fra virksomhedens nuværende medievalg og ønsker til den fremtidige markedsføring.

Der gives 20% rabat til medlemmer af Dansk Byggeri.

Læs mere om DanaWeb her
Kontakt: Christian Klausholt Madsen, DanaMedier, 40 80 80 80 eller via mail ckm@danamedier.dk

 

 

Kontakt Danaweb

Danaweb A/S
Tlf. 44 52 16 00
Email: info@danaweb.dk

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Minuba giver overblik og letter planlægningen - læs mere her

Ny rabataftale med Eniro
Få markedsført din annoncering i Mostrup Vejviser og Den Røde Lokalbogs fagregistrer optimalt med godt tilbud fra Eniro. Læs mere her 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

Ny rabataftale - lønadministration med Danløn
Lav løn online med Danløn ligesom cirka 45.000 andre danske virksomheder. 

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Så kan du nemt lave statistik-indberetninger og indberetninger til Dansk Byggeri.

Ny rabataftale - Advokaternes Inkasso Service
Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. 

Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand.

Læs mere om de to rabataftaler - og de øvrige aftaler - på www.danskbyggeri.dk/rabat

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige