Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Erhvervs Webdesign

Website med nem opdatering fra smartphone – til travle håndværksmestre – og med rabat

Opdatér dit website med ny, smart app, mens du er på farten

Hos Erhvervs Webdesign er vi specialister i udvikling og design af websites samt eksperter i online markedsføring for særligt håndværkere. Vi mestrer at gøre komplicerede løsninger brugervenlige og smarte, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website uden at være i nærheden af en computer. Med vores nye app “Erhvervs Webdesign” kan du opdatere og vedligeholde dit website på farten – nemt og bekvemt. 


App’en har du med dig overalt på din smartphone, hvor du på byggepladsen kan opdatere dit website med blandt andet friske referencer og cases samt billeder og nyheder om din virksomhed. Men det er ikke alt. Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. Smart, brugervenligt og tidsbesparende.

App’en kan downloades til din smartphone eller tablet via App Store og Google Play.

Tiltræk nye kunder med et nyt, professionelt website - lige nu med 28% rabat

Langt de fleste potentielle kunder søger efter virksomheder som din på Google. Det er derfor vigtigt, at dine kunder bliver mødt af et professionelt website, der er optimeret til Google, så du altid er synlig online. Vi har stort kendskab til håndværksmæssige brancher og entrerer med en bred vifte af virksomheder, som ønsker at fremstå mere seriøse på nettet. 


Er du ikke tilfreds med dit nuværende website, eller har du måske slet ikke et?

Lige nu giver vi 28% i rabat til dig, der har brug for et 2018-opdateret website og er medlem af Dansk Byggeri. Vil du have hjælp til at få nye kunder i butikken og tiltrække dem effektivt, kan vi også være behjælpelige med AdWords-annoncering og søgemaskineoptimering (SEO), så du får optimal eksponering.

Derfor skal du vælge Erhvervs Webdesign:

  • App’en kan opdatere referencer og nyheder nemt og hurtigt.
  • God og nærværende support.
  • Stor indsigt i håndværksbranchen.
  • Vestjyske priser.
  • Forstående, imødekommende og løsningsorienterede.
  • Brede, faglige kompetencer.

 

Rådgivning og hjælp i øjenhøjde

Vores kompetente udviklere og designere sidder klar til at bygge dit website, men kan også tilbyde assistance og rådgivning i forhold til andre IT-mæssige udfordringer. Vi kan meget mere end at designe hjemmesider, så du er godt dækket ind i folden hos os. Det kan være alt fra dit nye logo til tekster - og fra intranet- og bookingsystemer. Vil du have opsat en server og/eller e-mailsystemer, er det også noget, vi kan klare for dig.

Er du klar til at løfte din forretning til nye højder? Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på telefon 25 34 00 38, eller skriv til salg@erhvervswebdesign.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.


Ellers se mere på www.erhvervswebdesign.dk og se en introduktionsvideo på www.erhvervswebdesign.dk/appside

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige