Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Go2net

Udnyt dit medlemskab hos Dansk Byggeri og få adgang til en professionel og meget nem hjemmesideløsning. Invester nogle få minutter af din dyrbare tid og se intro-videoen nederst på siden om, hvor nemt det faktisk er! Go2net garanterer, at du vil spare tiden hjem mange gange, hvis du vælger Go2net

Vil du være unik eller køre standard?
Med en Go2net-hjemmesideløsning har du både mulighed for at få en standardiseret løsning, hvor du nemt og enkelt kan sætte dit eget præg på designet, eller du kan vælge en mere unik løsning, hvor vores professionelle webdesignere kreerer et unikt udtryk på din hjemmeside. Med andre ord: Du kan få en løsning, der passer til dit behov og økonomi. Og uanset om du vælger Go2nets billigste løsning eller den mere unikke, kan du super nemt vedligehold sidens indhold selv med tekster, billeder osv. Løsningen gør det største arbejde for dig!

Bliv mobilvenlig med Go2net
Flere og flere brugere derude ser din hjemmeside fra sin mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er klar til alle mobilbrugerne. Det klarer Go2net selvfølgelig også – og helt uden at du skal tænke over det, når du lægger dit indhold ind.

Din rabataftale
Med dit medlemskab hos Dansk Byggeri, kan du opnå helt op til 80% rabat på et Go2net-abonnement og 25% rabat på vores pakker. Du kan selvfølgelig også vælge vores micropakke til kun 0,- kr. og et webhotel til kun 99,- kr. om måneden og dermed komme meget billigt i gang.
Se vores pakker her (vist med standardpriser)

Få dit behov vurderet – og få et godt tilbud!
Kontakt os på 99 400 444 eller send en mail til mj@wiegaarden.dk. Så kontakter vi dig, og vi vil sammen finde ud af, hvilken af vores Go2net-pakker, der passer til dit behov og dine ønsker. Efter snakken ved du præcis, hvad du har af muligheder, hvor nemt det er, og hvad det helt nøjagtigt kommer til at koste. Altså vil du være godt klædt på til at tage første skridt mod din nye hjemmeside!

Go2net.dk – info om hjemmesideløsningen
Wiegaarden.dk – info om reklamebureauet

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Minuba giver overblik og letter planlægningen - læs mere her

Ny rabataftale med Eniro
Få markedsført din annoncering i Mostrup Vejviser og Den Røde Lokalbogs fagregistrer optimalt med godt tilbud fra Eniro. Læs mere her 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

Ny rabataftale - lønadministration med Danløn
Lav løn online med Danløn ligesom cirka 45.000 andre danske virksomheder. 

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Så kan du nemt lave statistik-indberetninger og indberetninger til Dansk Byggeri.

Ny rabataftale - Advokaternes Inkasso Service
Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. 

Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand.

Læs mere om de to rabataftaler - og de øvrige aftaler - på www.danskbyggeri.dk/rabat

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige