Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Go2net

Udnyt dit medlemskab hos Dansk Byggeri og få adgang til en professionel og meget nem hjemmesideløsning. Invester nogle få minutter af din dyrbare tid og se intro-videoen nederst på siden om, hvor nemt det faktisk er! Go2net garanterer, at du vil spare tiden hjem mange gange, hvis du vælger Go2net

Vil du være unik eller køre standard?
Med en Go2net-hjemmesideløsning har du både mulighed for at få en standardiseret løsning, hvor du nemt og enkelt kan sætte dit eget præg på designet, eller du kan vælge en mere unik løsning, hvor vores professionelle webdesignere kreerer et unikt udtryk på din hjemmeside. Med andre ord: Du kan få en løsning, der passer til dit behov og økonomi. Og uanset om du vælger Go2nets billigste løsning eller den mere unikke, kan du super nemt vedligehold sidens indhold selv med tekster, billeder osv. Løsningen gør det største arbejde for dig!

Bliv mobilvenlig med Go2net
Flere og flere brugere derude ser din hjemmeside fra sin mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er klar til alle mobilbrugerne. Det klarer Go2net selvfølgelig også – og helt uden at du skal tænke over det, når du lægger dit indhold ind.

Din rabataftale
Med dit medlemskab hos Dansk Byggeri, kan du opnå helt op til 80% rabat på et Go2net-abonnement og 25% rabat på vores pakker. Du kan selvfølgelig også vælge vores micropakke til kun 0,- kr. og et webhotel til kun 99,- kr. om måneden og dermed komme meget billigt i gang.
Se vores pakker her (vist med standardpriser)

Få dit behov vurderet – og få et godt tilbud!
Kontakt os på 99 400 444 eller send en mail til mj@wiegaarden.dk. Så kontakter vi dig, og vi vil sammen finde ud af, hvilken af vores Go2net-pakker, der passer til dit behov og dine ønsker. Efter snakken ved du præcis, hvad du har af muligheder, hvor nemt det er, og hvad det helt nøjagtigt kommer til at koste. Altså vil du være godt klædt på til at tage første skridt mod din nye hjemmeside!

Go2net.dk – info om hjemmesideløsningen
Wiegaarden.dk – info om reklamebureauet

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige