Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Sæt fart på rekrutteringen

Er din virksomhed med i kampen om de bedste ansøgere? Få flere og bedre ansøgere med nyt, enkelt værktøj til annoncering og rekruttering. Som medlem af Dansk Byggeri får du rabat på annonceringen.

Der er rift om de gode medarbejdere – ikke mindst i byggebranchen, hvor faglig kvalificeret og specialiseret arbejdskraft er stærkt efterspurgt. Samtidig svinger arbejdsmængden meget, så det kan være svært at forudse, hvornår man får brug for flere hænder. I sådan en situation skulle rekrutteringen helst være startet for flere uger siden. Det kan den faktisk også – hvis I har et Brandero ansøgersite.

Flere og bedre ansøgere med Brandero ansøgersite
Et Brandero ansøgersite kan hjælpe jer med at tiltrække dygtige ansøgere året rundt – også når I ikke aktuelt søger nye folk. Sådan hjælper et ansøgersite jer til flere og bedre ansøgere:

  1. Et ansøgersite fungerer som en del af jeres hjemmeside, hvor I kan fortælle potentielle ansøgere om jeres virksomhed som arbejdsplads, så de bedre kan forestille sig, hvordan en fremtid hos jer ser ud. Kan de det, er der størst sandsynlighed for, at de søger hos jer.
  2. I kan nemt og hurtigt lægge ledige job på ansøgersitet, og ansøgerne har mulighed for at ansøge direkte fra sitet – nemt og hurtigt.
  3. Med et ansøgersite kan I klare jobannonceringen til flere medier med ét klik. Jobbet vises både på ansøgersitet og de medier, man vælger til. Det kan fx være Facebook, LinkedIn og Ofir.dk, så I hurtigt får kontakt til relevante kandidater.

Det koster 1.995 kr. at oprette et Brandero ansøgersite, og herefter er der ingen faste omkostninger. Du betaler kun, når du lægger ledige job på sitet, og du kan frit vælge imellem forskellige annonceringspakker. Prisen starter ved kun 995 kr. pr. job.

Læs mere om Brandero ansøgersite

Rabat på jobannoncering til medlemmer af Dansk Byggeri
Med et Brandero ansøgersite har I nem og hurtig adgang til jobannoncering på bl.a. sociale medier, jobportaler og fagmedier, som fx Byggeri.dk og Bygtek.dk. Som medlem af Dansk Byggeri får du 6% rabat på jobannoncering, når du indrykker jobannoncerne via dit Brandero ansøgersite.

Så nemt kommer du i gang:
Du kan få dit eget ansøgersite ved at udfylde formularen på www.brandero.com. Send samtidig en mail til support@brandero.com med dit navn og din e-mail – og skriv ’Medlem af Dansk Byggeri’ i emnefeltet. Herefter bygger vi dit ansøgersite, og du modtager link til sitet indenfor 36 timer. Rabatten på annoncering fratrækkes automatisk din faktura, når du annoncerer gennem dit Brandero ansøgersite.

Har du spørgsmål vedr. Brandero ansøgersite eller jobannoncering i Ofir jobunivers, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på mail support@brandero.com eller tlf. 39 57 79 00.

 

Aktuelt

Tank med dit Q8-kort hos Shell

Læs mere her.


Forbedret aftale med Q8

Q8 og Dansk Byggeri har forbedret din aftale med Q8 og F24, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask. Læs mere om de enkelte rabatter her (kræver login). 

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Aktuelt

Dansk Byggeri tager kampen op mod tyveri af værktøj fra håndværkerbiler
Dansk Byggeri har sammen med Byggeriets forsikringsservice og en sikkerhedspartner lavet en løsning, der indeholder flere elementer udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing.

Læs mere om ordningen og muligheder her.

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige