Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Sæt IT-turbo på rekrutteringen

- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir / Brandero

Brandero ansøgersite
Er din virksomhed med i kampen om de bedste ansøgere?

Der er rift om de gode medarbejdere – ikke mindst i byggebranchen, hvor faglig kvalificeret og specialiseret arbejdskraft er stærkt efterspurgt. Samtidig svinger arbejdsmængden ofte meget pludseligt, så det kan være svært at forudse, hvornår man får brug for flere hænder. I sådan en situation skulle rekrutteringen helst være startet for flere uger siden – og det kan den faktisk også, hvis I har et ansøgersite.

Sådan får I bedre ansøgere

Et Brandero ansøgersite kan hjælpe jer med at tiltrække dygtige ansøgere året rundt – også når I ikke aktuelt søger nye folk. Et ansøgersite er en side dedikeret til jobansøgere. Det indsættes som en del af jeres nuværende hjemmeside og fungerer som erstatning for en eventuel eksisterende jobside. Ansøgersitet fortæller om jeres virksomhed som arbejdsplads – om alt fra medarbejdergoder til arbejdsglæde – beskrevet med tekst, billeder og videoer, så det giver et godt indtryk af jeres kultur. Hvis ansøgerne kan forestille sig, hvordan en fremtid hos jer ser ud, er der nemlig større chance for, at de søger jobbet.

Alt det smarte ved et Brandero ansøgersite!

  • I tiltrækker dygtige ansøgere året rundt og er hurtigt klar til at ansætte nye folk, når behovet opstår.
  • Alt foregår online, og det er utrolig nemt at sætte op – uden du behøver at være IT-ekspert.
  • Sitet er mobiloptimeret – dvs. det ser godt ud på både mobil, tablet og computer.
  • Nem og enkel ansøgningsfunktion for jeres jobansøgere – også ved uopfordrede ansøgninger.
  • Selve ansøgersitet er gratis – det koster kun kr. 499,- pr. ledigt job, du lægger op på sitet.

Læs mere om Brandero ansøgersite her

Sådan får du dit eget ansøgersite:

  1. Gå til Brandero.com
  2. Klik på ’Få et ansøgersite’ og udfyld formularen
  3. Vores kundecenter kontakter dig for at hjælpe dig i gang – og de guider dig hele vejen frem til dit ansøgersite er live


Rabat på jobannoncering til medlemmer af Dansk Byggeri

Med et Brandero ansøgersite har I nem og hurtig adgang til jobannoncering i Ofir jobunivers. Ofir jobunivers tilbyder Danmarks største udvalg af medier til jobannoncering og omfatter bl.a. sociale medier, jobportaler og fagmedier, som fx Byggeri.dk og Bygtek.dk. Som medlem af Dansk Byggeri får du 6% rabat på jobannoncering i Ofir jobunivers, når du indrykker jobannoncerne via dit Brandero ansøgersite.

Læs mere om annoncering i Ofir jobunivers

Så nemt får du rabatten:

Når du har signet op til et ansøgersite på Brandero.com, sender du en mail til support@brandero.com med dit navn og din e-mail – og skriver ’Medlem af Dansk Byggeri’ i emnefeltet. Rabatten fratrækkes herefter automatisk din faktura, når du annoncerer i Ofir jobunivers gennem dit Brandero ansøgersite.

Har du spørgsmål vedr. Brandero ansøgersite eller jobannoncering i Ofir jobunivers, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på mail support@brandero.com eller tlf. 39 57 79 00.

Aktuelt

Ny rabataftale - Byggeriets IT-værktøjskasse
Få 20% rabat på rådgivning og værktøjer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse hos BASIT. Den nye rabataftale er fordelagtig for både virksomheder over 30 ansatte og under 30 ansatte. 

Læs mere om aftalen med BASIT her.


Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Ny rabataftale - Website med nem opdatering fra smartphone med Erhvervs Webdesign

Få 28 % rabat på en løsning på en website, hvor nye fotos og tekst hurtigt kan lægges ud på siden - fra en smartphone, så håndværkere med en travl hverdag kan opdatere sit website nemt og bekvemt. 

Du kan også få friske statistikker fra Google Analytics og AdWords, så du hele tiden kan følge med i aktiviteterne på dit website. 

Læs mere om aftalen med Erhvervs Webdesign her. 

4 nye F24 motorvejsanlæg i Søby (Midtjylland) og Springstrup (Holbæk)
Den 30. april 2018 åbner F24 fire nye stationer i henholdsvis Søby Øst og Søby Vest på Midtjyske motorvej samt Springstrup Nord og Springstrup Syd på Holbæk motorvejen. Du kan bruge dit Q8 brændstofkort på anlægget til rabatterne - benzin: 140 øre og diesel: 142 øre – som medlem af Dansk Byggeri. Har du ikke et Q8 brændstofkort endnu, så klik her og bestil: www.q8.dk/danskbyggeri.

P.s. Du får også 30 % i rabat på bilvask på Q8 stationer.


Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige