Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Totalværdimodellen

Type
Analyse- og procesværktøj

Oprindelse
Totalværdimodellen er et digitalt værktøj for bygherren og dennes rådgivere udviklet som en del af innovationssamarbejdet Plan C, der består af 38 partnere på tværs af den offentlige, almene og private sektor. Modellen er resultatet af et halvt års arbejde for en arbejdsgruppe under Plan C og blev introduceret første gang i midten af 2011. Den digitale udgave af værktøjet blev lanceret i slutningen af 2012. I skrevne stund var totalværdimodellens hjemmeside ikke tilgængelig online.

Systemejer
Innovationsprojektet Plan C administrerer Totaløkonomimodellen, der er udviklet af et tværfaglig partnerskab bestående af: Københavns kommune, Albertslund Kommune, BO-VEST, Henning Larsen Architects, AI, COWI, NCC, BRF-kredit og Gate 21.

Formål
Totalværdimodellen har til formål at styrke bygherrens evne til at indarbejde et helhedsorienteret syn på økonomi og kvalitet allerede i forstadiet til en renoveringssag. Med begrebet totalværdi udvides forståelsen af værdiskabelsen i en konkret opgave til både at omfatte den økonomiske, sociale og miljømæssige værdi samt at tænke hele bygningens levetid (driften) med ind i beregningerne.

Læs mere i Bygherreforeningens Minianalyse om værdiskabelse i bygningsrenovering.

Hent analysen her


Kilde: www.plan-c.dk

Kontakt

Thomas Uhd
Branchedirektørthu@danskbyggeri.dk72160264 / 22944167Erhvervs- og brancheservice