Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Viden og Uddannelse

Der er flere forskellige måder du som håndværker kan styrke din energifaglige viden

BedreBolig-rådgiver
BedreBolig giver virksomheder, der beskæftiger fx håndværkere m.fl., mulighed for at uddanne BedreBolig-rådgivere. Virksomhederne kan derefter godkendes til at levere en samlet rådgivningsydelse til danske boligejere i hele processen omkring energirenovering.

Energivejleder
Når boligejere og ejere af mindre erhvervsbygninger vil spare energi, er det ofte håndværkerens råd, de læner sig op ad. Derfor kan håndværkere nu uddanne sig til energivejledere. Bag uddannelsen, som er støttet af Energistyrelsen, står Dansk Byggeri og Tekniq sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten.

Videncenter for Energibesparelser
Videncenter for energibesparelser i bygninger – VEB - samler og formidler viden om konkrete og praktiske muligheder for at reducere energiforbruget i bygninger.

SparEnergi
SparEnergi.dk er en hjemmeside, hvor forbrugere, det offentlige og erhverv kan hente hjælp, hvis de ønsker at skære ned på energiforbruget.

Bygningsguiden

Bygningsguiden indeholder generel viden om bl.a. bæredygtig renovering, indeklima og sundhed, klimasikring og det gode forløb i en energirenoveringsproces.

 

Kontakt

Erhvervs- og Brancheservice

Tlf.: 72 16 00 00