Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

AMU

Tilskud til AMU-kurser

Løngodtgørelse mm.

Deltagere der ikke har en uddannelse ud over erhvervsuddannelsesniveau, kan modtage VEU-godtgørelse (100% af dagpengesatsen) og befordringstilskud ved deltagelse i AMU-kurser.

Se VEU-satserne her
www.veug.dk

Du søger VEU-godtgørelse til dine medarbejdere på www.efteruddannelse.dkTilskud fra Udviklingsfonden

Bygge- og anlægsbranchens Udviklingsfond yder desuden et tilskud på 55 kr. pr. time til virksomheden for medarbejdere, der deltager på AMU-kurser, som er ansat på overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F/Elforbundet/Blik- og rørforbundet/Dansk Metal. 

Se tilskud til medarbejdere på Maleroverenskomsten her

For at modtage tilskud fra Bygge- og anlægsbranchens Udviklingsfond skal du, første gang du søger VEU-godtgørelse på www.efteruddannelse.dk, sætte hak i "ja" til at Pension Danmark må hente data fra www.efteruddannelse.dk (Se skærmprint her). Herefter modtager du en mail fra Pension Danmark, hvor kurset blot skal godkendes, hvorefter tilskuddet udbetales direkte til virksomheden. 

Her kan du læse mere om Bygge- og anlægsbranchens Udviklingsfond og søge tilskud til medarbejdere, der er ansat på overenskomst, men ikke berettigede til VEU-godtgørelse: www.pensiondanmark.dk


Kost og logi

Der kan opnås tilskud til kost og logi ved indkvartering i forbindelse med deltagelse i AMU-kurser. Det er en betingelse, at du har mere end 120 km. i transport mellem bopæl og uddannelsessted og retur. 

Det er uddannelsesstedet, der udbetaler tilskud til kost og logi. 

Kontakt

Jakob Krohn-Rasmussen
Chefkonsulentjkr@danskbyggeri.dk72160210Regionalpolitik, arbejdsmarked og uddannelse (RAU)