Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vesthimmerland

Kastberg A/S

 • Kontaktperson:

  Hans-Jørgen Kastberg
 • Adresse:

  9600 Aars, Vestvej 13
 • Telefon:

  98 62 51 55
 • E-mail:

  hjk@kastberg-as.dk
 • Hjemmeside:

  www.kastberg-as.dk
 • Lidt om os:

  Kvalitet - en selvfølge
  Tillid – forpligter
  Adfærd - gør forskellen

  I en branche, der er om nogen er påvirkelig af tidernes konjunkturer og mange skiftende aktører, har vi hos Kastberg A/S altid haft samme holdning til vores virksomhed og vores kunder.

  Vi vil gøre os berettiget til at være på markedet. Både i dag, i morgen og i fremtiden. Det kan vi kun gøre ved at levere de bedste kvalitets løsninger, udført til en konkurrencedygtig pris og til aftalt tid.

  Den opskrift har vi benyttet siden vi blev stiftet i 1994 - altså i mere end 20 år. Det er vi egentligt rigtig godt tilfredse med.

  I alle årene har vi opført alle former for byggeri er i total-, hoved-, del- og fagentrepriser – ofte i tæt samarbejde med håndplukkede samarbejdspartnere, der har samme værdier og holdninger, som os selv.

  Vi bygger til både private, erhverv og industri – og har udført alt fra fabrikshaller, landbrug, golfcentre, luksushoteller, højhuse, musikhuse, indkøbscentre til private villaer og fritidshuse.

  Samtidig har vi også indgået en række rammeaftaler om løbende vedligeholdelse – både med boligforeninger, det offentlige og private virksomheder. Vi har blandt andet aftaler med Forsvaret, Lejerbo, Region Nordjylland og et par større møbelkæder i Danmark.

  Vi bygger til både private, erhverv og industri – og har udført alt fra fabrikshaller, landbrug, golfcentre, luksushoteller, højhuse, musikhuse, indkøbscentre til private villaer og fritidshuse.

  En arbejdsdag er typisk fra 07.00 til 15.40. Mange gange skal tømreren møde på byggepladsen kl. 07.00 så man skal sommetider tidligt afsted.

  Endelig har det altid været vigtigt for os, at afsætte de fornødne ressourcer til at kunne udføre mindre opgaver – også kaldt spjældopgaver. Uanset hvor lille din opgave er, kan du altid regne med os. Vores fokus er dit behov.

  Kastberg A/S beskæftiger i dag cirka 33-40 engagerede medarbejdere, hvilket sikrer os kompetencer indenfor alle byggefagets områder.

  Alle vores medarbejdere kender nøje vores holdninger og værdier, hvilket skal være med til at sikre dig en rigtig god og fleksibel oplevelse med fokus på kvalitetsbyggeri. Vi er med i en indkøbsforening, der sikrer vores konkurrencedygtige priser, og så har vi naturligvis også maksimal fokus på sikkerhed, miljø og at tage et socialt ansvar.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kastberg A/S – i dag, i morgen og i fremtiden.


  Hans Jørgen Kastberg
  Direktør Kastberg A/S

   

   


  Virksomheden er interesseret i:

  Erhvervspraktikanter (8.-10. klasse).
  Samarbejde med folkeskole.

Vil du være med?

Skriv kort om din virksomhed, så sørger vi for, at du kommer med på danmarkskortet. 

Tilmeld dig her

Kontakt

Helene Høj
Konsulenthhj@danskbyggeri.dk72160235 / 21478474Regionalpolitik, arbejdsmarked og uddannelse (RAU)

Gik det godt?

Vi er nysgerrige!

Skriv til hhj@danskbyggeri.dk og fortæl om jeres erfaringer med skole-virksomhedsbesøg.