Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Eksportstatistik

På denne side finder du oplysninger om dansk byggevareeksport, eksport af tjenesteydelser i bygge- og anlægsbranchen samt om overordnede konjunkturtendenser på et tyske, svenske, norske og britiske bygge- og anlægsmarked.

 

Eksportanalyse maj 2018

Dansk Byggeris eksportanalyse ser nærmere på, hvordan den samlede danske eksport af varer og tjenesteydelser har udviklet sig, og sammenholder den med udviklingen af vare- og tjenesteeksporten inden for bygge- og anlægsbranchen.

Læs Eksportanalysen maj 2018 

To tredjedele af byggeriets eksport går til EU

Eksport-rekord af byggematerialer til Storbritannien

 

Omsætning i udlandet

Derudover udarbejder vi en gang om året en statistik over den udførende del af byggebranchen på baggrund af indberetninger fra vores medlemmer og delvis andre virksomheder i branchen. Både ren eksport og omsætningen i de udenlandske datterselskaber indgår i opgørelsen.

Seneste opgørelse for 2016 viser, at det går fremad for danske bygge- og anlægsvirksomheder, der arbejder i udlandet. Samt at EU's indre marked indtager en altdominerende rolle: 

EUs indre marked er en kæmpe succes

 

Se også Byggeriets Eksportprofil, som Dansk Byggeri udarbejder i fællesskab med Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI - senest vedrører tal for år 2016:

Læs mere om årets Eksportprofil

Download Export Profile 2017

 

Udenrigsministeriets statistik

Udenrigsministeriets Eksportråd udgiver artikler om den generelle udvikling i den danske vareeksport.
Link til Eksportrådets hjemmeside med nyheder

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling

Eksportens rammevilkår

Gennem årene har de danske entreprenører bidraget til den danske handelsbalance og været med til at skabe holdbar vækst og god infrastruktur i udviklings-landene. I denne brochure kan du læse mere om, hvad denne eksport betyder i vækst og nye arbejdspladser, samt hvilke rammevilkår Dansk Byggeri og Dansk Projekteksport Netværk (DPN) mener, der skal til:

Eksportens rammevilkår (PDF)