Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Andre markeder

Hver land har sine egne regler. Selv inden for EU er der store forskelle på, hvordan landene har indrettet sine arbejdsmarkeder og juridiske systemer. Ofte er det vanskeligt at få overblikket. Læs her om regler i Finland og Polen og om Indre Markeds Center, hvor du kan få gratis hjælp til at finde ud af reglerne.

Én indgang til eksport - Indre Markeds Center

Er du producent, håndværker eller entreprenør, og vil du gerne eksportere til et land i EU, kan du med fordel starte med at kontakte Indre Markeds Center. Her kan du som virksomhed få hjælp til at få afklaret regler på dit udvalgte marked. Og du kan også få hjælp, hvis du støder ind i barrierer og handelshindringer. Der er en portal, en mail og en telefon-hotline. Servicen er gratis og du får svar inden for fem dage. 

Link til Indre Markeds Center

Finland

På den danske ambassade i Helsinki kan du med fordel tage kontakt til Tero Kajander, der er sektoransvarlig for Energi og miljø, Elektronik, Byggeri og Anlæg, Maskiner og Underleverancer. Tero kan hjælpe dig med en afklaring af dine markedsmuligheder på det finske marked og med at finde konkrete kundekontakter.
Link til den danske ambassade i Finland


Har du brug for mere juridisk rådgivning, kan du kontakte det finske advokatfirma BJL Bergmann Attorneys at Law der specialiserer sig i sektorerne byggeri, anlæg og energi:
Link til BJL Bergmann Attorneys at Law

 

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling