Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Messer og seminarer

Udenlandske messer er ligesom studieture en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende. Handler det om konkrete regler ved arbejde i udlandet eller veje til nye markeder, er et seminar en nem og billig måde at få ny viden på.

 

Messekalender for byggebranchen og Udstillervejledning

Messekalenderen er sammensat af International Afdeling og har til hensigt at fremhæve internationale messer inden for byggeindustrien. De kan være relevante for:  

  • dig, der vil udstille et produkt eller en teknisk løsning
  • dig, der vil søge god faglig inspiration som besøgende

Skal du udstille for første gang?
Så kan du hente hjælp og inspiration i Dansk Byggeris Udstillervejledning. Her får du bl.a. en tjekliste, som kan hjælpe dig med at få overblik over alt det, der skal planlægges inden en vellykket messedeltagelse. 

Se messekalenderen for byggebranchen herDownload Dansk Byggeris Udstillervejledning i Servicebutikken (kun med medlemslogin)

Byggefagmesser på vores nærmarkeder

Et besøg på en byggefagmesse i et af vores nabolande kan være dit første skridt til eksport. At udstille måske det andet. Læs her om de vigtigste byggefagmesser i nærområdet.

Læs mere om NordBau i Tyskland

Læs mere om NordBygg i Stockholm

Læs mere om Bygg Reis Deg i Norge
Læs mere om Ecobuild i London
Byggefagmesser i Danmark

 

Få rabat på ATA Carnet

Skal du udstille i Norge eller et andet land uden for EU, skal du betale told ved grænsen, hvis du ikke kan fremvise et ATA Carnet. Som medlem i Dansk Byggeri får du 25 % rabat på ATA Carnet hos Dansk Erhverv.

Læs mere om rabat på ATA Carnet

 

Seminarer og gå-hjem-møder

Er der ændringer i lovgivningen eller konjunkturerne, som har betydning for byggeriets udlands-interesserede virksomheder, arrangerer Dansk Byggeri seminarer og lignende i samarbejde med Væksthusene, Eksportrådet og andre eksperter. 

Hold øje med aktuelle arrangementer under Aktuelt

 

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling

Messerejser med BYGGERIET

Et messebesøg i udlandet giver værdifuld faglig inspiration.
Har du lyst til at følges med nogle kolleger fra branchen, kontakt Jan Hesselberg på jkh@danskbyggeri.dk og hør, om BYGGERIET arrangerer en fælles tur.

Tidligere har der fx været besøg på WordSkills i London, BAU og BAUMA i München samt Batimat i Paris.

Undgå toldbøvl med ATA Carnet

Skal du have de samme varer frem og tilbage over grænsen til Norge, Island, Schweiz, eller et andet land uden for EU, kan du spare tid og penge med et ATA Carnet.

 

Som medlem i Dansk Byggeri får du 25% rabat på ATA Carneter fra 1. juli 2016, hvis du bestiller det hos Dansk Erhverv – The Danish Chamber of Commerce.  

Læs mere om ATA Carnet her