Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

NordBau – det nordtyske forum i årets rytme

NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster. Næste gang er 5.- 9. september 2018.

Messen, der ligger kun 100 km syd for grænsen, er det ideelle udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et internationalt publikum. Samtidig er det en god inspirationskilde til danske og udenlandske besøgende.

Messen afholdes næste gang 5. - 9. september 2018

 

I 2017 var der på messen omkring 850 udstillere fra 15 lande, der viste både byggematerialer og komponenter, maskiner, håndværktøj og IT-løsninger. Besøgsprofilen er 70-30 for hhv. professionelle og private, og i 2017 kom der godt 66.000 besøgende fra nær og fjern. Og så var messen udsolgt for 16. gang i træk.

 

Dansk fællesstand

Fællesstanden er en oplagt mulighed for danske virksomheder, der gerne vil udstille gennem et færdig-koordineret koncept sammen med andre danske virksomheder og drage fordel af den store opmærksomhed og synlighed, der skabes gennem deltagelse på en fællesstand.

 

Under mottoet ”Dänemark: Intelligent bauen – praktisch – effektiv” viste de danske udstillere - både ude og inde - alt fra vinduer, havehegn, værktøj, stålprofiler og byggemaskiner til energieffektive løsninger og arkitektegnede huse.

 

I 2017 deltog var der 26 deltagere på fællesstanden, herunder Bøjsø Døre og Vinduer A/S, Contiga Tinglev, IBF Betonvarer, Jely Huse, Komproment ApS og Lind Beton.
I 2015 fejrede den danske fællesstand på NordBau 40-års jubilæum. H.K.H. Prins Joachim talte med flere af de danske udstillere – her i samtale med direktør Karsten Rewitz fra Contiga Tinglev A/S. 

 

Har du interesse i at besøge messen eller være udstiller, kontakt venligst Nordbaus danske generalagent:

Jan Hesselberg

Bredeløkkevej 15 b
4660 Store Heddinge
Danmark
Telefon: +45 74871036
Fax: +45 56501037
e-mail: jkh@nordbau.dk

 

Se flere oplysninger om NordBau på:

www.nordbau.de

 

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling

Andre messer

Se, hvilke andre bygggefagmesser afholdes på vores eksportmarkeder:

Link til Dansk Bygeris messeportal

Om byggefagmesserne i Danmark kan du læse på vores engelske portal:

Link til portalen Import to Denmark