Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nordbygg 2018

Nordbygg er navnet på Nordeuropas største messe for byggeindustrien og ejendomsmarkedet. Den afholdes hvert andet år i Stockholm, og næste gang er 10.-13. april 2018

Sverige er et vigtigt marked for den danske bygge- og anlægsbranche. Ifølge Dansk Byggeris Eksportanalyse fra maj 2017 eksporterede danske virksomheder bygge- og anlægsvarer til en værdi af 5 mia. kroner til Sverige i 2016, og dermed var Sverige vores næst vigtigste marked efter Tyskland.

 

Når det gælder eksporten af bygge- og anlægstjenester til Sverige, så blev der i 2016 eksporteret for 1,3 mia. kroner, og her var Sverige vores tredje vigtigste marked, kun overgået af Tyskland og Storbritannien.

 

Et besøg på en byggemesse kan være en god måde at få målt sig op mod konkurrenternes nyheder og få sat nogle møder op med potentielle kunder. 

 

Nordbygg giver dig et stærkt indblik i udviklingen inden for den skandinaviske byggebranche. I 2016 deltog over 900 udstillere fra 30 lande og viste spændende nyheder, smarte løsninger og nye idéer. På besøgssiden kom tallet op på godt 47.000 besøgende fra 73 lande.

 

Mere om messen
For mere info, kontakt repræsentant i Danmark for Nordbygg, Marianne Sjöberg.
Tlf.:  26 15 91 98 stockholmsmassan@mail.dk

Link til NordByggs hjemmeside

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling

Andre messer

Se, hvilke andre bygggefagmesser afholdes på vores eksportmarkeder:

Link til Dansk Bygeris messeportal

Om byggefagmesserne i Danmark kan du læse på vores engelske portal:

Link til portalen Import to Denmark