Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Støtte til eksport

For producenter og udførende: Her finder du info om rådgivningstilbud og finansielle støtteordninger, som Væksthusene, Udenrigsministeriet, EksportKreditFonden og Dansk Byggeri tilbyder.

To ud af tre virksomheder trækker sig ud af eksportmarkedet i løbet af det første år. Det er spild af ressourcer, og det vil Dansk Byggeri gøre noget ved. Viden, forberedelse og de rette kontakter er måden at gøre det på – ring til os, så hjælper vi dig på vej. Vi samarbejder med Eksportrådet, Indre Markeds Center, Væksthusene og private aktører, så vi altid er klar til at klæde dig på.

 

Kom i gang med eksport

Har du brug for sparring til at komme i gang med internationalisering og til at træffe beslutninger om markedsvalg, salgskanaler og markedsføring, kan dette afklaringsskema være et første skridt på vej. Her får I et første overblik over alle de spørgsmål, som er vigtige at have styr på, før I sætter i gang. Kig på spørgsmålene - gerne i fællesskab ud fra jeres forskellige indgangsvinkler i virksomheden.

Download Eksportafklaringsskema


Via dit lokale Væksthus er der både mulighed for gratis sparring og målrettet rådgivning med særlige tilskudsordninger.

Læs 4 anbefalinger til eksportsucces


Også Eksportrådet tilbyder forskellige ydelser – fra generel og gratis info til helt skræddersyede analyser og partnersøgninger, hvor SMV’er kan søge om tilskud. Der arrangeres også eksportfremstød.

Læs mere om Eksportrådets tilbud her

Læs om Strategisk overvågningsservice af EU's eksterne programmer


Eksportguiden er én samlet portal, hvor du får en oversigt over de omkring 100 forskellige offentlige støtteordninger, der i dag ydes for at fremme dansk eksport.

Læs mere om Eksportguiden her


Indre Markeds Center – gratis hjælp med regler og handelshindringer

Er du producent, håndværker eller entreprenør, og vil du gerne eksportere til et andet EU-land? Og du er i tvivl om reglerne på det andet marked? Så kontakt Indre Markeds Center, der både er en portal og en hotline. Her kan du få gratis og fortrolig hjælp - også, hvis du skulle støde ind i barrierer og handelshindringer.

 

Link til Indre Markeds Center

Perstrup fik hjælp til at sende medarbejdere på montageopgave i Polen


Eksportteknisk rådgivning og handelsbarrierer uden for EU

Få styr på eksportdokumenter og toldsatser og anmeld handelsbarrierer uden for EU – søg hjælp hos Udenrigsministeriet. Rådgivningen ydes mod timebetaling. Hvis opgaven kan klares inden for én time, så er rådgivningen gratis.

Læs mere om eksportteknisk rådgivning

 

 

 

Lån og garantier

Finansiering, salg og sikkerhed. EKF kan hjælpe med dine internationale forretninger fra første kontakt med kunden til sidste afdrag er betalt.
Besøg EKF's hjemmeside

Husk §§ ved arbejde i udlandet


Hvad skal du undersøge og tage stilling til, inden du påtager dig en byggeopgave i udlandet?

Husk paragrafer ved arbejde i udlandet 

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling

Eksportens rammevilkår

Gennem årene har de danske entreprenører bidraget til den danske handelsbalance og været med til at skabe holdbar vækst og god infrastruktur i udviklings-landene. I denne brochure kan du læse mere om, hvad denne eksport betyder i vækst og nye arbejdspladser, samt hvilke rammevilkår Dansk Byggeri og Dansk Projekteksport Netværk (DPN) mener, der skal til:

Eksportens rammevilkår (PDF)