Bestyrelsesnetværk

Dansk Byggeri samarbejder med Danmarks største bestyrelsesnetværk, ASNET Board, så Dansk Byggeris medlemmer kan få hjælp til rekruttering af professionelle bestyrelsesmedlemmer.

Dansk Byggeri arbejder for, at medlemmerne kan udvikle deres virksomhed bedst muligt til gavn for beskæftigelsen, konkurrenceevnen og indtjeningen. En professionel bestyrelse kan spille en vigtig rolle i at udvikle en forretning.

Rekruttering af professionelle bestyrelser
Dansk Byggeri og ASNET Board har indgået en aftale, der giver Dansk Byggeris medlemmer adgang til ASNET Boards netværk og hjælp til at finde egnede bestyrelsesmedlemmer eller medlemmer til et advisory board. Rekrutteringen kan blandt andet bestå af:

  • Afdækning af virksomhedens behov
  • Screening af mulige kandidater
  • Hjælp til at vælge de rigtige kandidater.

Medlemsrabat
Dansk Byggeris medlemmer får en medlemsrabat på 20 procent i forhold til normalprisen på en rekrutteringsproces, der kan indeholde forskellige dele.

Find selv dine bestyrelseskandidater
På ASNET Boards hjemmeside finder du deres medlemmer, der hver især har udfyldt deres bestyrelses CV. Søger du et bestyrelsesmedlem og har brug for at finde bestyrelseskandidater til din virksomhed, kan du selv gøre det her. Dog er det ikke alle medlemmer af ASNET Boards, der fremgår på denne side.

Når du klikker ind på det enkelte medlems profil, får du vist deres bestyrelses CV, som giver dig et rigtig godt indblik i, hvem de er både professionelt og personligt. Du har mulighed for at udskrive CV’et, og hvis kontaktoplysninger er tilgængelige, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vedkommende.

Søg kandidater

Medlemsinformation og temamøder
Samarbejdet mellem ASNET Board og Dansk Byggeri vil også sætte fokus på, hvordan virksomhederne kan udvikles via medlemsinformation og temamøder.

Om ASNET Board
ASNET Board er en non-profit organisation og Danmarks største bestyrelsesnetværk, der arbejder for at skabe fremdrift og resultater i mindre og mellemstore virksomheder samt for at være et aktivt og udviklende netværk for bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere om ASNET Board på www.asnet.dk eller ring på telefon 60 60 62 01.

Loading...
Scroll til top af siden