Minuba GO – Gratis app til ordrestyring

Få gratis fakturering og ordrestyring til din forretning med Minuba GO. Med Minuba GO gør vi hverdagen lettere for de små håndværks- og servicevirksomheder med op til 2 brugere - helt gratis.

Med Minuba GO! får du blandt andet mulighed for at oprette tilbud og ordrer, administrere og registrere timer og materialer samt udarbejde og sende fakturaer direkte til kunden. Ligesom man kender det fra Minuba i dag.

Du kan digitalisere din forretning, helt gratis
Minuba GO! har helt speciel betydning for de nystartede og mindre håndværksvirksomheder. Ved at få adgang til gratis professionel fakturering og ordrestyring, betyder det at håndværkeren nu har alle informationer samlet i én app i lommen. Han skal derfor ikke rode rundt efter gamle noter, eller krøllede arbejdssedler når han skal ud til kunderne og udføre arbejdet.

I hverdagen vil du bare skulle logge ind i Minuba GO! og gå ind i ”Overblik” for hurtigt at finde ud af, hvor du skal hen den dag, samt hvilken type arbejde du skal udføre. Når du er ude på opgaven, vil du hurtigt kunne registrere dine timer og materialer i din app, samt tilgå dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter. Når du har udført arbejdet hos kunden, er sagen klar til at blive faktureret med det samme.

Download appen
Appen kan hentes i både Google Play og Appstore og kan bruges på alle slags smartphones.

Download Minuba GO!

 

Loading...
Scroll til top af siden