Reklame, marketing og web

Som medlem af Dansk Byggeri har du nogle eksklusive muligheder for annoncering, hjemmesideopsætning og it-løsninger

Rabataftaler

 • Danaweb

  Medlemmer af Dansk Byggeri kan få en køreklar hjemmeside inklusive drift, hvor der gives ca 20% rabat til Dansk Byggeris medlemmer. 

  DanaWeb leverer professionelle hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder. Alle hjemmesider har et brugervenligt opdateringsværktøj (CMS), der tillader kunden selv at opdatere sin hjemmeside ganske simpelt.

  Det betyder at man i virksomheden selv kan indsætte og udskifte tekster og fotos på hjemmesiden, direkte fra virksomhedens egen computer – døgnet rundt, og lige så tit man har behov for at opdatere sin hjemmeside.


  Rådgivning og dygtige medarbejdere
  Herudover hjælper og rådgiver DanaWeb om markedsføring af hjemmesider, og hvordan man får mest for pengene. For langt de fleste af vores kunder er det vigtigt, at deres hjemmeside kan findes på søgemaskinen Google, hvilket kan ske ved eksempelvis at benytte sig af DanaWebs SEO Business.

  DanaWeb har dygtige grafikere, webdesignere og programmører, der kan tilbyde yderligere udbygninger af den eksisterende hjemmeside med mobilsite, Facebook-virksomhedsprofil, banneranimationer, tekstforfatning, design af logo og meget mere.  

  Kontakt DanaWeb på telefon 55 55 55 55 eller via mail info@danaweb.dk


  Medierådgivning

  Gennem Danawebs datterselskab, DanaMedier, tilbydes der ligeledes medierådgivning og forhandling med de forskellige medier, som benyttes i virksomhedens markedsføring. 

  Virksomheden kan desuden henvise alle annoncesælgere til DanaMedier, på telefon 40 80 80 80, der derefter tager dialogen med sælgeren, og en seriøs vurdering af tilbuddet. Rådgivningen sker ud fra virksomhedens nuværende medievalg og ønsker til den fremtidige markedsføring.

  Der gives 20% rabat til medlemmer af Dansk Byggeri.

  Læs mere om DanaWeb her

  Kontakt: Christian Klausholt Madsen, DanaMedier, 40 80 80 80 eller via mail ckm@danamedier.dk

 • Krak

  Aftale med Eniro Danmark, der driver søgeportalen krak.dk og De Gule Sider. 

  Krak tilbyder alle medlemmer af Dansk Byggeri en række fordele.

  Alle medlemmer af Dansk Byggeri får automatisk sat Byg Garanti logo på deres registrering på krak. dk og De Gule Sider

  Alle medlemmer af Dansk byggeri får en rabat på 30 procent på annoncering hos krak.dk og De Gule Sider

  Når man søger på krak.dk og De Gule Sider, kan man filtrere søgningen, så der kun vises virksomheder, der er omfattet af Byg Garanti

  Den del af aftalen, som indbefatter Byg Garanti logo på virksomhedens registrering på krak.dk og De Gule Sider udgør en værdi af ca. 2.000 kr. årligt pr. site for hvert enkelt medlem. Det øger markedsføringsværdien på krak.dk og gør det meget nemt for forbrugeren at fravælge håndværkere uden garantiordning.


  Kontakt Krak, på telefon: 88 38 38 00 eller på email: eniro@eniro.dk, for at høre mere om annoncering eller for at oprette/rette din firmaprofil.

Loading...
Scroll til top af siden