Reklame, marketing og web

Som medlem af Dansk Byggeri har du nogle eksklusive muligheder for annoncering, hjemmesideopsætning og it-løsninger

Rabataftaler

 • Go2Net

  Udnyt dit medlemskab hos Dansk Byggeri og få adgang til en professionel og meget nem hjemmesideløsning. Invester nogle få minutter af din dyrbare tid og se intro-videoen nederst på siden om, hvor nemt det faktisk er! Go2net garanterer, at du vil spare tiden hjem mange gange, hvis du vælger Go2net. 

  Vil du være unik eller køre standard?
  Med en Go2net-hjemmesideløsning har du både mulighed for at få en standardiseret løsning, hvor du nemt og enkelt kan sætte dit eget præg på designet, eller du kan vælge en mere unik løsning, hvor vores professionelle webdesignere kreerer et unikt udtryk på din hjemmeside. Med andre ord: Du kan få en løsning, der passer til dit behov og økonomi. Og uanset om du vælger Go2nets billigste løsning eller den mere unikke, kan du super nemt vedligehold sidens indhold selv med tekster, billeder osv. Løsningen gør det største arbejde for dig!

  Bliv mobilvenlig med Go2net
  Flere og flere brugere derude ser din hjemmeside fra sin mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er klar til alle mobilbrugerne. Det klarer Go2net selvfølgelig også – og helt uden at du skal tænke over det, når du lægger dit indhold ind.

  Din rabataftale
  Med dit medlemskab hos Dansk Byggeri, kan du opnå helt op til 80% rabat på et Go2net-abonnement og 25% rabat på vores pakker. Du kan selvfølgelig også vælge vores micropakke til kun 0,- kr. og et webhotel til kun 99,- kr. om måneden og dermed komme meget billigt i gang.
  Se vores pakker her (vist med standardpriser)

  Få dit behov vurderet – og få et godt tilbud!
  Kontakt os på 99 400 444 eller send en mail til mj@wiegaarden.dk. Så kontakter vi dig, og vi vil sammen finde ud af, hvilken af vores Go2net-pakker, der passer til dit behov og dine ønsker. Efter snakken ved du præcis, hvad du har af muligheder, hvor nemt det er, og hvad det helt nøjagtigt kommer til at koste. Altså vil du være godt klædt på til at tage første skridt mod din nye hjemmeside!

  Go2net.dk – info om hjemmesideløsningen
  Wiegaarden.dk – info om reklamebureauet

 • Maguru

  Ærlig og gennemsigtig markedsføring med 63% rabat på opstartsprisen og 20% rabat på det månedlige abonnement til medlemmer af Dansk Byggeri.

  Maguru A/S er specialister i online markedsføring for håndværkere. Fra deres kontor på Vesterbro i København leverer Maguru en helt ny markedsføringsform, der har ét formål – at skaffe nye kunder på en rentabel og ærlig måde. Det eneste du skal gøre er at tage telefonen når den ringer, resten klarer Maguru. 


  Få online markedsføring med målbar værdi gennem Maguru
  Hos Maguru sidder webdesignere, tekstforfattere og eksperter i søgemaskineoptimering, AdWords og Facebook klar til at producere én samlet effektiv løsning. Med en markedsføringsløsning til en fast lav pris gennem Maguru, får du:

  • En hjemmeside optimeret til at give kunder og tilpasset til både tablet og mobil
  • Unikke og søgemaskineoptimerede tekster, målrettet dine kunder
  • Annoncering på Google AdWords
  • Synlighed gennem Google My Business
  • Retargeting annoncering på Facebook 
  • En oversigt, der viser alle henvendelser, hvem der bliver til kunder og den nøjagtige værdi du får tilført gennem disse
  • Nem håndtering af kundeanmeldelser til din virksomhed
  • Ubegrænset support og optimering af den samlede løsning
  • En fast tilknyttet kontaktperson, der altid står klar til at rådgive og svare på spørgsmål


  Kontakt Maguru på tlf. 8988 3399 eller send en mail til hej@maguru.dk 

  Læs mere om Maguru på www.maguru.dk

 • Danaweb

  Medlemmer af Dansk Byggeri kan få en køreklar hjemmeside inklusive drift, hvor der gives ca 20% rabat til Dansk Byggeris medlemmer. 

  DanaWeb leverer professionelle hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder. Alle hjemmesider har et brugervenligt opdateringsværktøj (CMS), der tillader kunden selv at opdatere sin hjemmeside ganske simpelt.

  Det betyder at man i virksomheden selv kan indsætte og udskifte tekster og fotos på hjemmesiden, direkte fra virksomhedens egen computer – døgnet rundt, og lige så tit man har behov for at opdatere sin hjemmeside.


  Rådgivning og dygtige medarbejdere
  Herudover hjælper og rådgiver DanaWeb om markedsføring af hjemmesider, og hvordan man får mest for pengene. For langt de fleste af vores kunder er det vigtigt, at deres hjemmeside kan findes på søgemaskinen Google, hvilket kan ske ved eksempelvis at benytte sig af DanaWebs SEO Business.

  DanaWeb har dygtige grafikere, webdesignere og programmører, der kan tilbyde yderligere udbygninger af den eksisterende hjemmeside med mobilsite, Facebook-virksomhedsprofil, banneranimationer, tekstforfatning, design af logo og meget mere.  

  Kontakt DanaWeb på telefon 55 55 55 55 eller via mail info@danaweb.dk


  Medierådgivning

  Gennem Danawebs datterselskab, DanaMedier, tilbydes der ligeledes medierådgivning og forhandling med de forskellige medier, som benyttes i virksomhedens markedsføring. 

  Virksomheden kan desuden henvise alle annoncesælgere til DanaMedier, på telefon 40 80 80 80, der derefter tager dialogen med sælgeren, og en seriøs vurdering af tilbuddet. Rådgivningen sker ud fra virksomhedens nuværende medievalg og ønsker til den fremtidige markedsføring.

  Der gives 20% rabat til medlemmer af Dansk Byggeri.

  Læs mere om DanaWeb her

  Kontakt: Christian Klausholt Madsen, DanaMedier, 40 80 80 80 eller via mail ckm@danamedier.dk

 • Krak

  Aftale med Eniro Danmark, der driver søgeportalen krak.dk og De Gule Sider. 

  Krak tilbyder alle medlemmer af Dansk Byggeri en række fordele.

  Alle medlemmer af Dansk Byggeri får automatisk sat Byg Garanti logo på deres registrering på krak. dk og De Gule Sider

  Alle medlemmer af Dansk byggeri får en rabat på 30 procent på annoncering hos krak.dk og De Gule Sider

  Når man søger på krak.dk og De Gule Sider, kan man filtrere søgningen, så der kun vises virksomheder, der er omfattet af Byg Garanti

  Den del af aftalen, som indbefatter Byg Garanti logo på virksomhedens registrering på krak.dk og De Gule Sider udgør en værdi af ca. 2.000 kr. årligt pr. site for hvert enkelt medlem. Det øger markedsføringsværdien på krak.dk og gør det meget nemt for forbrugeren at fravælge håndværkere uden garantiordning.


  Kontakt Krak, på telefon: 88 38 38 00 eller på email: eniro@eniro.dk, for at høre mere om annoncering eller for at oprette/rette din firmaprofil.

Loading...