Webinarer

Dansk Byggeri afholder med jævne mellemrum online webinarer om aktuelle emner. Her på siden kan du se eller gense webinarerne. Vær opmærksom på, at webinarerne kun er for medlemmer og kræver login.

Print artiklen
Ledige pladser Få pladser Venteliste

Der er en række forhold, du bør kende til, hvis du arbejder for forbrugere. Du bør for eksempel kende AB-Forbruger og vide, hvad der gælder, hvis du ikke aftaler AB-Forbruger.

12/3 2020 kl. 15.00-16.00

Der er en række forhold, du bør kende til, hvis du arbejder for forbrugere. Du bør for eksempel kende AB-Forbruger og vide, hvad der gælder, hvis du ikke aftaler AB-Forbruger.

Indhold
AB-Forbruger er et af de aftalesæt, der kan aftales mellem dig og din private kunde. På dette kursus får du svar på spørgsmål, der ofte giver anledning til tvivl og tvister.

Du får indblik i de grundlæggende principper, der knytter sig til aftaleindgåelsen med og uden AB-Forbruger. Vi gennemgår retsstillingen ved fejl i tilbud, ansvar og forældelse.

Vi gennemgår bygherrens og entreprenørens forsikringspligt iht. AB-Forbruger, og hvem der bærer risikoen for skader under byggeriets udførelse. Endelig får du en gennemgang af AB-Forbrugers bestemmelser om sikkerhedsstillelse og nedskrivning.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviser Heidi Blicher Fosselius kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs. 

Tilmelding
Det er vigtigt, du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du vil få tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket vil blive tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her.

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Josefine Thøgersen fra IDA på jot@ida.dk.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Byggeri.

 


Se tidligere webinarer

AB 18
Databeskyttelse
BR 18
Udbudsret
Den nye ferielov
Tvister og konflikter
Konkurrenceret og compliance
Den nye ferielov (for medarbejdere)
DS1140 - Udførelseskontrol af bærende konstruktioner
Loading...