Webinarer

Dansk Byggeri afholder med jævne mellemrum online webinarer om aktuelle emner. Her på siden kan du se eller gense webinarerne. Vær opmærksom på, at webinarerne kun er for medlemmer og kræver login.

Ledige pladser Få pladser Venteliste

Har dine medarbejdere styr på reglerne i den nye ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020? Det kan de få ved at deltage i Dansk Byggeris gratis webinar.

29/8 2019 kl. 14.00-15.00

Har dine medarbejdere styr på reglerne i den nye ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020? Det kan de få ved at deltage i Dansk Byggeris gratis webinar.

På webinaret vil advokat Helene Bjerg Kofod informere deltagerne om de væsentligste regler i den nye ferielov, der træder i kraft 1. september 2020. Medarbejderne vil få nærmere information om samtidighedsferie men også information om overgangsordningen samt indefrysningen af feriemidler.

Webinaret vil være målrettet medarbejdere, men alle er selvfølgelig velkomne til at deltage.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Tilmelding
Det er vigtigt, du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du vil få tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket vil blive tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her.

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Rasmus Dilling Møller fra IDA på rdm@ida.dk.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Byggeri.Se tidligere webinarer

Webinarer om AB 18
Webinarer om databeskyttelse
Webinar om BR 18
Webinarer om udbudsret
Webinar om den nye ferielov
Webinar om tvister og konflikter
Webinar om konkurrelov og compliance
Loading...