Ansvar og pligter efter arbejdsmiljøloven for ledelse og ansatte

Tid, sted og pris

23/9 2020 kl. 14.30-17.00
Århus N
21 ledige pladser
Deltagergebyr - Træsektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Murersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr – Snedkersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af lokalforening Østjylland 0,00 kr. Deltagergebyr - Øvrige medlemmer 300,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Få et bedre arbejdsmiljø ved at få bedre styr på dine forpligtelser i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø i virksomheden. Undgå også at få en bøde for noget, som I har gjort alt for at undgå, fordi den ansatte tilsidesætter klare og velkendte regler.

Indhold

På gå hjem-mødet får du:

  • En introduktion til, hvordan du som arbejdsgiver er forpligtet til at instruere, føre tilsyn og sikre, at dine folk har den rette uddannelse i forhold til arbejdsmiljøloven.
  • Et indblik i, hvordan et besøg fra Arbejdstilsynet bør forløbe, og hvordan du kan sikre dig, at det bliver et godt besøg.
  • En præsentation af, hvilket ansvar bygherre, projekterende og leverandører har i forhold til arbejdsmiljøloven. Du får også input til, hvordan du kan hjælpe dem til at huske deres ansvar.
  • Eksempler på påbud og retssager, hvor virksomheden er sluppet for tiltale og bøder.


Kurset understøttes af materialer, der kan bruges under kurset, og når du er hjemme i virksomheden igen.


Målgruppe

Mestre og medarbejdere med ledelsesfunktioner.


Pris

Deltagergebyret for kurset er 300 kr. ekskl. moms, da Dansk Byggeri finansierer de resterende udgifter til undervisning m.m. Medlemmer af Murersektionen, Træsektionen og Snedkersektionen får 100 % tilskud på deltagergebyret.


Afmeldingsbetingelser

Sektionerne dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.

Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Produktivitet & arbejdsglæde

Fasthold gode medarbejdere i firmaet, øg produktiviteten og bidrag til god stemning omkring dig. At forbedre sin kommunikation har et stort potentiale.

2 eftermiddage fra kl. 13.00 til kl. 17.00

7/09 2020 til 17/09 2020
Århus N

Miljøfarlige stoffer; PCB, bly og asbest

Du er nødt til at kende de vilkår, du skal arbejde under, når vi taler om fjernelse af PCB, bly og asbest. Det er et alvorligt og komplekst område med mange vigtige krav og regler.

9/10 2020 til 9/10 2020
Århus N
Loading...
Scroll til top af siden