Miljøfarlige stoffer; PCB, bly og asbest

Tid, sted og pris

1/12 2020 kl. 14.00-17.00
Aabybro
25 ledige pladser
Deltagergebyr - Træsektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Murersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr – Snedkersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Øvrige medlemmer 860,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Du er nødt til at kende de vilkår, du skal arbejde under, når vi taler om fjernelse af PCB, bly og asbest. Det er et alvorligt og komplekst område med mange vigtige krav og regler.

Indhold
Stofferne er kendte - problematikkerne og reguleringerne mange. Heldigvis kan du få en masse hjælp i diverse branchevejledninger, vejledninger fra Arbejdstilsynet, SBI-anvisninger og via dine og andres praktiske erfaringer.

Hvis du følger de givne retningslinjer med hensyn til forundersøgelser, uddannelse, instruktion, arbejdsmetoder og hjælpemidler, kan du med andre ord sagtens arbejde med stofferne.


Du får et overblik over:

  • Hvad du skal gøre og være opmærksom på, når du arbejder med miljøfarlige stoffer
  • Hvornår du skal gøre hvad


Vi stiller dig en opgave i form af en forundersøgelse for henholdsvis murer- og tømrerarbejde, hvor du skal give dit bud på, hvilke værnemidler og arbejdsprocesser, der skal bruges. Opgaven løses i grupper.


Målgruppe

Mestre, medarbejdere, byggeledere og andre som er beskæftiget med bortskaffelse af PCB, bly og asbest.


Pris

Deltagergebyret for kurset er 860 kr. ekskl. moms. Murersektionen, Træsektionen og Snedkersektionen yder 100 % tilskud til sine medlemmer.


Afmeldingsbetingelser

Sektionerne dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.

Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Produktivitet & arbejdsglæde

Fasthold gode medarbejdere i firmaet, øg produktiviteten og bidrag til god stemning omkring dig. At forbedre sin kommunikation har et stort potentiale.

2 eftermiddage fra kl. 13.00 til kl. 17.00

7/09 2020 til 17/09 2020
Aabybro

Ansvar og pligter efter arbejdsmiljøloven for ledelse og ansatte

Få et bedre arbejdsmiljø ved at få bedre styr på dine forpligtelser i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø i virksomheden. Undgå også at få en bøde for noget, som I har gjort alt for at undgå, fordi den ansatte tilsidesætter klare og velkendte regler.

23/09 2020 til 23/09 2020
Aabybro
Loading...
Scroll til top af siden