Ajour System

Make IT simple. Ajour System gør dit arbejde nemmere. Vi har derfor designet én samlet løsning af brugervenlige it-værktøjer til alle faser i byggeriet.

Om Ajour System

Vi tilbyder produkter til både web og app til alle faser i byggeriet. Vores platform indeholder kvalitetssikring, byggestyring, bygningsdelskort til drift og vedligehold, udbudsportal og projektweb med indbygget gratis 3D BIM/IFC viewer.


Vi er fagfolk med mange års erfaring fra byggebranchen og specialister i kvalitetssikring og byggeprocesser.

 

Indlæg

Ajour System er én af de leverandører, I kan høre et indlæg hos. Her kan I bl.a. blive klogere på, hvordan deres værktøjer kan gøre jeres hverdag nemmere.


I løbet af indlægget gennemgår vi vores forskellige moduler og viser jer, hvordan I nemt kan tilpasse de enkelte moduler til netop jeres virksomhed eller byggesag, så I får mest muligt ud af systemet. Vi præsenterer også vores nye design til Ajour App’en, som er blevet endnu mere brugervenligt og intuitivt.


Hør vores indlæg på messen eller få en snak om, hvad Ajour System kan gøre for netop jeres virksomhed. Vi har egne udviklere og faguddannede konsulter, og de forbedrer og udvikler konstant nye brugbare funktioner og produkter ud fra vores kunders behov og ønsker. Ajour System er derfor udviklet og testet af fagfolk.

Produktnyhed

Ajour har lyttet til deres kunder og lancerer derfor et helt nyt layout til Ajour App med fokus på brugervenlighed og design.


Med den nye app følger flere nye features, som f.eks. smartere loginside og bedre overblik.


Ajour vil skabe værdi

Ajour vil gøre dit arbejde nemmere. Derfor har de designet én samlet løsning af brugervenlige it-værktøjer til alle faser i byggeprocessen. Dette letter arbejdsgangen og sparer tid, samtidig med at kvaliteten af dokumentationen øges, da den færdiggøres i takt med at arbejdet udføres.


Ajour tilbyder produkter til både web og app til alle faser i byggeriet. Deres platform indeholder kvalitetssikring, byggestyring, bygningsdelskort til drift og vedligehold, udbudsportal samt projektweb med indbygget gratis 3D BIM/IFC viewer.


De er fagfolk med mange års erfaring fra byggebranchen og specialister i kvalitetssikring og byggeprocesesser. Ajour System er derfor udviklet og testet af fagfolk, hvilket er deres største kvalitetsstempel.


Kom på messen

På it-messen kan I se den nye app og flere andre nyheder, hvor de står klar til at præsentere deres forskellige produkter og alle de nye features, der er blevet udviklet i løbet af året.

Det er den 4. februar i Taastrup og den 5. februar i Aarhus. Og det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri.

Loading...
Scroll til top af siden