Apacta

Et it-system, der forbedrer din likviditet og giver ro i maven.

Om Apacta

Vores kunder oplever færre penge, der er ude at flyve ved deres kunder, fordi alle timer og materialer bliver faktureret og sendt mere ofte.


LB Kloak & Entreprenør:
“Apacta er den forretningspartner, der hjælper mig med at forbedre min forretning og opnå mine mål.”

 

 

 

 

 

Produktnyhed

I sommeren 2019 lancerede Apacta deres Fakturakontrol til eksisterende kunder. Men nu bliver det også muligt for nye kunder at opleve fordelene ved Apactas Fakturakontrol.


Fordelene ved Fakturakontrol


Apacta oplever, at mange håndværkere bruger lang tid på at gå deres leverandørfakturaer igennem manuelt, fordi de ofte indeholder fejl, for eksempel tastefejl eller prisstigninger fra deres leverandører. Apactas Fakturakontrol fanger de her afvigelser og giver kunden besked, så fejlene kan blive udbedret.


Fakturakontrollen finder fejlene ved, at den automatisk holder de indgående fakturaer op mod den enkelte pris- og rabataftale. På den måde bliver det let for håndværkeren, mens kunderne kan sikre sig, at de bliver faktureret for det aftalte beløb.


Dét har Apacta hjulpet andre med


Entreprenørfirmaet Flemming Larsen-Ledet ApS er blandt andet én af dem, der har fået lettet deres hverdag efter at have fået Apacta, fordi Apacta har hjulpet dem med at samle al administration:


Førhen sad jeg mange timer på kontoret hver dag for at få struktur på alt papirarbejdet, hvor jeg selv manuelt skulle ind at finde priser, fakturere osv. Nu har jeg fået flere timer i felten, til det jeg allerhelst vil bruge min arbejdsdag på,” fortæller Flemming Larsen og fortsætter:


”Især i kvartals- og årsafslutninger trækker det manuelle arbejde tænder ud. Systemet gør det let at se, hvor langt vi er kommet, og hvor mange penge vi har lavet arbejde for."


Kom på messen

På messen kan I høre meget mere om, hvordan Apactas Fakturakontrol måske også kan skabe værdi for jer.

Loading...
Scroll til top af siden