EG One

EG One: IT for alle

Om EG

Med EG One får du én samlet it-løsning, der indeholder timeregistrering, materialeforbrug, projektstyring, kvalitetssikring, kalkulation og fakturering. EG One giver dig på den måde det fulde overblik og sparer dig for en masse tid.

EG One gør det nemt i hverdagen, fordi dine medarbejdere kan klare alt fra mobilen, og fordi du kan tilgå alt, du har brug for, når som helst og hvor som helst.

 

Se it som et godt værktøj, der bare gør hverdagen nemmere. EG One er et moderne it-værktøj, som alle kan bruge. Uanset firmastørrelse. Vil du høre, hvordan du kan løfte din forretning med EG One? Så kig forbi!

Nemt at bruge
Du kan hurtigt komme foran på digitale point: Spare tid og få bedre overblik. Det kan du med EG One, der er supernemt at bruge i hverdagen.

Et godt værktøj
EG One er for dig som ønsker én løsning, der samler din forretning. Du har alt det nødvendige: Timeregistrering, materialer, sagsstyring, KS, fakturering og mulighed for at lave kalkulation. Du klarer det meste på mobilen, og EG One er en totalløsning, der er sikret mange år frem. Mød også EG Lønservice, der ved alt om løn. Du kan blandt andet få gode råd om den nye ferielov.

 

Indlæg

EG One er én af de leverandører, I kan høre et indlæg hos. Her kan I bl.a. høre meget mere om, hvordan I kan bruge en fremtidssikret løsning som EG One i jeres forretning og om deres


I kan også møde EG Lønservice, der ved alt om løn til håndværkere. Så tag en snak med os og bliv klogere på den nye overenskomst og den nye ferielov.


På messen kan I møde


John Carlsen
Finn Sørensen
Matthias Berggrein

Produktnyhed

EG One, der er én samlet it-løsning til håndværkere og installatører, får nu en ny udvidet integration til EG Visual Kalkulation og EG Maler-kalk. Med ét klik kan du oprette hele din kalkulation som ordrer og opgaver. Regnskab og kalkulation er smart knyttet sammen.


EG One er for dig som ønsker én løsning, der samler din forretning. Fra kalkulation over bogholderi til daglig styring af projekter og medarbejdere i marken. Lønkørsel, opfølgning og rapportering. Alt er samlet i en stærk digital løsning.


+15 nye apps i EG One

Vi har tilføjet +15 nye apps og integrationsmuligheder til EG One i 2019. Blandt andet GPS-tracking af firmabiler og maskiner, intelligent fakturahåndtering og inkassoløsninger.


Nyt i 2020

I 2020 bliver kalkulation og regnskab knyttet tættere sammen. Vi frigiver en udvidet integration mellem vores kalkulationsløsninger EG Visual Kalkulation, EG Maler-kalk og EG One, som sikrer, at du får opbygget dit vundne projekt nemt i EG One.


Kom på messen

Kom på messen og hør mere om, hvordan du kan gøre det nemt i hverdagen med EG One. Du har det hele ét sted: Timeregistrering, materialer, sagsstyring, KS, kalkulation og fakturering. Du klarer det meste på mobilen, og EG One er en totalløsning, der er sikret mange år frem.


Vil du høre, hvordan du kan bruge EG One i din forretning? Så kom forbi it-messen.

Loading...
Scroll til top af siden