HandsOn Simply

Kom og oplev Danmarks mest brugervenlige digitale værktøj til byggebranchen.

Om HandsOn Simply

Kom og oplev Danmarks mest brugervenlige digitale værktøj til byggebranchen. Tag samtidig testen "Hvor digital er din virksomhed?" og deltag i konkurrencen om et gavekort til Gogift.dk til en værdi a 2.000 kr!

Kom på messen, hvor I kan:

  • Høre meget mere om HandsOn Simplys brugervenlige funktioner
  • Tage testen ”hvor digital er din virksomhed?”
  • Deltage i lodtrækningen om et gavekort til en værdi af 2.000 kr. til Gogift.dk’
  • I kan også skrive jer op til en gratis, uforpligtende prøveperiode på messen – i får den første måned gratis, hvis I efterfølgende bliver kunder.


Vi ser frem til at møde dig :-)

Produktnyhed

I efteråret 2019 lancerede HandsOn Simply modulet kvalitetssikring, som gør det muligt at lave kvalitetssikring på under 30 sek.


HandsOn Simply vil gerne være den foretrukne leverandør inden for digitale værktøjer til den danske byggebranche. Siden 2014 har de derfor knoklet for at levere Danmarks mest brugervenlige digitale værktøjskasse. Og nu er værktøjskassen blevet et værktøj rigere. De har nemlig tilføjet modulet kvalitetssikring.


Hvordan?

Med app’en i hånden, kan I med et foto eller en video lave jeres registreringer, mens I er på stedet. Det gør I ved at markere jeres placering på en tegning og indtale jeres kommentarer direkte til en tekstboks på fotoet. Under 30 sekunder efter sendes rapporten så som PDF fra jeres telefon til jeres modtager i en forudfyldt mail.


Kom på messen

Kom på messen, hvor I kan

  • Høre meget mere om HandsOn Simplys brugervenlige funktioner
  • Tage testen ”Hvor digital er din virksomhed?”
  • Deltage i lodtrækningen om et gavekort til en værdi af 2.000 kr. til Gogift.dk’


I kan også skrive jer op til en gratis, uforpligtende prøveperiode på messen – i får den første måned gratis, hvis I efterfølgende bliver kunder.

Loading...
Scroll til top af siden