Infrasoft

Få kvalitet i din Customer Service

Om Infrasoft

Infrasoft er et it-konsulenthus med specialister inden for IT Service Management, Customer Service Management og Business Intelligence (BI). 


Infrasoft har opdaget et stort behov for simple BI løsninger til byggebranchen. BI hjælper med at holde styr på regnskaber og processer gennem automatiske rapporter og resultatopgørelser mm. BI overskueliggør performance og medfører en effektiv beslutningsproces.
Produktnyhed

i 2019 har de hos Infrasoft sat mere ind på konsultation af Business Intelligence og brugen af Power BI.


Business Intelligence

Business Intelligence er stadig relativt et nyt fænomen, især blandt SMV’er. Business Intelligence, ofte forkortet BI, er et bredt paraply-begreb, der dækker over de processer, teknologier og værktøjer, der anvendes i forbindelse med at strukturere og omdanne virksomhedens data til information.


BI hjælper med at give overblik over hele eller dele af forretningen og give informationer om kunder, partnere, økonomiske præstationer, målsætninger og KPI’er til gavn for ledelsens beslutningsgrundlag.


Power BI

Giv alle i din virksomhed muligheden for at træffe bedre og smartere beslutninger med Live analyser. Du kan mindske omkostninger, kompleksitet og risikoer med en analyse platform, som skalerer fra individer til organisationer.


Du kan også finde og dele betydningsfuld viden med hundredvis af datavisualiseringer, indbyggede AI-egenskaber, Excel integration, og forudbyggede og skræddersyede dataconnectorer.


Til sidst kan du også holde din data sikker med førende klassificering i forbindelse med følsomhed samt egenskaber til forebyggelse af datatab. Du kan derfor sørge for, at dine data er sikre og overholder angivne standarder – selv når de eksporteres.

 

Loading...
Scroll til top af siden