Intempus

Intempus er digital timeregistrering tilpasset din virksomhed.

Om Intempus

Intempus’ app gør det nemt at indberette timer, overtid, kørsel, fravær, materialer, tillæg mm. Med Intempus’ administration kan du let holde styr på forretningen med funktioner, såsom planlægning, godkendelsesflow, GPS og integration til dit løn- og økonomisystem.


Kom forbi Intempus og bliv klogere på digital timeregistrering.

 

 

Produktnyhed

Intempus føjer et planlægningsmodul og GPS-tracking til rækken af funktioner, som virksomhederne kan bruge til at bevare overblikket over projekter og medarbejdere. Herudover bliver det muligt at integrere app’en med iKontrol, som er et digitalt kvalitetssikringssystem.


Planlægningsmodul og GPS-tracking


Planlægningsmodulet samler blandt andet medarbejdernes sager i en kalendervisning, der skal give fuldt overblik over, hvordan medarbejdernes tid fordeles, og som også skal give administratorer mulighed for at planlægge de enkelte medarbejderes arbejdstid, sager og projekter uge for uge.


GPS-trackeren gør det til gengæld muligt for administratorerne derhjemme på kontoret at følge medarbejderen i løbet af arbejdsdagen, så de sammen kan sikre en effektiv arbejdsdag, mere korrekte databaserede indberetninger – og forhåbentligt hjælpe hinanden med at undgå eventuelle konflikter og misforståelser.


Mulighed for at integrere med iKontrol


Da kvalitetssikring er et must for virksomheder, der skal dokumentere, at deres arbejde lever op til kvalitetskravene, tilbyder Intempus nu også muligheden for at integrere Intempus med iKontrol.


iKontrol er et digitalt kvalitetssikringssystem, der skal gøre det nemt for medarbejderne at dokumentere deres arbejde. Det er nemt, fordi de blandt andet kun skal bruge deres mobiltelefon, som de alligevel altid har ved hånden. Så sørger iKontrol for de nødvendige funktioner, såsom fotodokumentation, kontrolskemaer, tjeklister og opgavestyring.


Dét har Intempus hjulpet andre med


Entreprenørvirksomheden VAM a/s har brugt begge systemer, fordi de gerne ville digitalisere og fremtidssikre forretningen:


For os skaber systemer som Intempus og iKontrol en sikkerhed for, at vi har styr på tidsregistrering og kvalitetssikring. Det skaber overskud i hverdagen blandt vores timelønnede, ledere og til vores kunder,” fortæller Jesper Vang, VAM a/s.


Kom på messen

På messen kan I høre meget mere om, hvordan planlægningsmodulet, GPS-tracking og muligheden for at integrere Intempus med iKontrol måske også kan skabe værdi for jer.

Loading...
Scroll til top af siden