Minuba

Vil du også drive en profitabel forretning med Minubas online ordrestyring?

Om Minuba

Minuba er det foretrukne system til fakturering og ordrestyring for alle i håndværks- og servicebranchen. Alle grossister, materialer og kvalitetssikring er samlet ét sted, og du kan fakturere dine kunder, mens du er på farten.


App'en gør dine svende effektive og selvstændige, så de har styr på alle relevante sager, mens du har det fulde overblik over driften af forretningen.


Spar tid, få et bedre overblik og tjen flere penge med Minuba.  

Produktnyhed

Minuba er et fakturerings- og ordrestyringssystem, som er udviklet til håndværkere. Nu gør de ikke kun hverdagen lettere, men også faktureringen hurtigere. Du kan nemlig fakturere direkte fra app’en.


Hvordan gør du?

Når du logger ind i Minuba, går du ind på dit ”Overblik” for hurtigt at få et overblik over, hvor du eller dine medarbejdere skal hen den pågældende dag samt, hvilken type arbejde der skal udføres.


Når du eller dine medarbejdere er ude på opgaven, vil I hurtigt kunne registrere timer og materialer direkte på sagen via app eller web. I kan også tilgå evt. dokumentation og udfylde kvalitetssikringsdokumenter.


Når arbejdet er udført hos kunden, er sagen klar til at blive faktureret med det samme. Det kan I nemlig – som noget helt nyt - gøre direkte via app’en.


Kom på messen

Minuba fortæller meget mere om, hvordan deres fakturerings- og ordrestyringssystem fungerer, og hvordan I kan fakturere direkte via app'en på it-messen. Her vil de også fortælle, hvordan I kan implementere Minuba, så systemet kan give værdi for jer. 

Loading...
Scroll til top af siden