Sigma

Få overskud med bedre tilbud

Om Sigma

Fundamentet for et godt byggeprojekt starter med tilbuddet. Forløber det hele glat, undgår du dyre overraskelser. Vi gennemgår og snakker om de vigtigste punkter for udarbejdelse af tilbud, så du er sikret et stærkt projekt, der tjener sig hjem.


Hold en rød tråd i projektet og opstil tilbuddet, som du tænker det skal udføres - gennemsku projektet og udfordringerne, så du både får en sund økonomi, en solid plan, opgavesedler og lister til bestilling i samme arbejdsgang.

 

Produktnyhed

Som beregner kan du nu forbinde din kalkulation i Sigma direkte med mængdeudtræk fra tegninger, så du slipper for at gøre det manuelt i hånden.


Sigma har gjort det muligt at integrere opmålingsprogrammet Planswift med deres eget kalkulationsprogram. På den måde kan beregnerne nemlig opnå store tidsbesvarelser, fordi de ikke skal gøre det manuelt i hånden. Det minimerer også risikoen for fejl.


Sammensmeltningen af Planswift og Sigma betyder helt konkret, at der er:

  • Direkte kobling af de enkelte kalkulationslinjer med mængder fra tegninger
  • Automatisk opdatering af mængderne i Sigma kalkulation, når opmålingen ændrer sig i tegningerne
  • Styr på mængdeopmålingen og i takt med kalkulationens opbygning
  • Forståelse og stor sikkerhed, fordi man i realtid kan følge, hvilke kalkulationslinjer, der passer til hvilke mængder på tegningerne


Kom på messen

Med Planswift og Sigma integrationen er det to af verdens førende programmer inden for opmåling og kalkulation, der nu er smeltet sammen. Planswift har flere end 60.000 professionelle brugere i 60 lande, og er derved en af de mest foretrukne løsninger inden for digital mængdeudtræk fra tegninger.


På messen viser de, hvor nemt og effektiv deres it-løsning er.

Loading...
Scroll til top af siden