Ved at bruge AB Forenklet til mange af de mindre opgaver, får du ikke kun lettere ved at lave præcise aftaler, du kan også spare en masse tid.

Indhold
Kurset er for dig, der gerne vil have indblik i de vilkår, der gælder for både små og store byggesager efter AB Forenklet.

På kurset får du en gennemgang af alle de væsentlige områder i AB Forenklet. Derudover fremhæver vi forskellene mellem AB 18 og AB Forenklet, så du bliver mere bevidst om, hvornår du med fordel kan bruge hvilket aftalesæt i dine byggesager.


Du får:

  • Et overblik over AB Forenklets struktur og indhold
  • En overordnet gennemgang af bestemmelserne i AB Forenklet
  • De væsentlige forskelle til AB 18


Målgruppe

Alle som typisk arbejder med byggeopgaver af mere simpel og enkel karakter. Kurset er også for dig, som har forskellige typer af byggesager og som gerne vil blive bedre klædt på til at træffe valget mellem AB Forenklet og AB 18.

Arbejder du med forbrugere, bør du ikke anvende AB Forenklet. Kurset kræver ikke, at du har kendskab til emnet på forhånd.


Pris

Deltagergebyret for kurset er 300 kr. ekskl. moms, da Dansk Byggeri finansierer de resterende udgifter til undervisning m.m. Følgende medlemmer får 100 % tilskud på deltagergebyret:

  • Murersektionens, Træsektionens og Snedkersektionens medlemmer
  • Medlemmer af lokalforeninger i Østjylland og Sydjylland. Medlemskab af en lokalforening markeres med et kryds ved tilmelding.


Afmeldingsbetingelser

Sektionerne og Uddannelsesfonden dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-05-26 14:00:00 27 AB Forenklet Ved at bruge AB Forenklet til mange af de mindre opgaver, får du ikke kun lettere ved at lave præcise aftaler, du kan også spare en masse tid. Denmark Kokholm 2, 6000 Kolding 8700 Kolding 26/5 2020 kl. 14.00-17.30 Kolding Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden