Tid, sted og pris

26/5 2020 kl. 14.00-17.30
Kolding
27 ledige pladser
Deltagergebyr - Medlem af Murersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af Træsektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af Snedkersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af lokalforening i Sydjylland 0,00 kr. Deltagergebyr - Øvrige medlemmer af Dansk Byggeri 300,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Ved at bruge AB Forenklet til mange af de mindre opgaver, får du ikke kun lettere ved at lave præcise aftaler, du kan også spare en masse tid.

Indhold
Kurset er for dig, der gerne vil have indblik i de vilkår, der gælder for både små og store byggesager efter AB Forenklet.

På kurset får du en gennemgang af alle de væsentlige områder i AB Forenklet. Derudover fremhæver vi forskellene mellem AB 18 og AB Forenklet, så du bliver mere bevidst om, hvornår du med fordel kan bruge hvilket aftalesæt i dine byggesager.


Du får:

  • Et overblik over AB Forenklets struktur og indhold
  • En overordnet gennemgang af bestemmelserne i AB Forenklet
  • De væsentlige forskelle til AB 18


Målgruppe

Alle som typisk arbejder med byggeopgaver af mere simpel og enkel karakter. Kurset er også for dig, som har forskellige typer af byggesager og som gerne vil blive bedre klædt på til at træffe valget mellem AB Forenklet og AB 18.

Arbejder du med forbrugere, bør du ikke anvende AB Forenklet. Kurset kræver ikke, at du har kendskab til emnet på forhånd.


Pris

Deltagergebyret for kurset er 300 kr. ekskl. moms, da Dansk Byggeri finansierer de resterende udgifter til undervisning m.m. Følgende medlemmer får 100 % tilskud på deltagergebyret:

  • Murersektionens, Træsektionens og Snedkersektionens medlemmer
  • Medlemmer af lokalforeninger i Østjylland og Sydjylland. Medlemskab af en lokalforening markeres med et kryds ved tilmelding.


Afmeldingsbetingelser

Sektionerne og Uddannelsesfonden dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.

Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Jura for dig, der arbejder for forbrugere

Der er en række forhold, du bør kende til, hvis du arbejder for forbrugere. Du bør for eksempel kende AB-Forbruger og vide, hvad der gælder, hvis du ikke aftaler AB-Forbruger.

25/08 2020 til 25/08 2020
Kolding

Overenskomst og akkordforhold - Træ

En god akkordaftale hviler på et fundament af viden om overenskomsten og rammerne for akkord. Kom og få den nødvendige viden, der minimerer risikoen for uenigheder om akkorden i dagligdagen.

1/09 2020 til 1/09 2020
Kolding

Tilbudsloven

Få en gennemgang af tilbudsloven og en grundlæggende forståelse for de begreber og principper, der arbejdes med inden for tilbudsloven.

1/09 2020 til 1/09 2020
Kolding

Anvendelse af priskuranten for tømrerarbejde

For at være sikker på, at den rigtige akkord aftales, skal du have styr på forudsætningerne for, hvordan du fastsætter prisgrundlaget i akkordaftalerne. Det får du på dette kursus.

15/09 2020 til 15/09 2020
Kolding

Konkurrenceret i byggeriet – overholder din virksomhed konkurrenceloven?

Ved du, hvorfor konkurrencereglerne er relevante for din virksomhed, og er du klar over, om I overtræder reglerne? Siden 2013 har det været muligt at idømme fængselsstraf for overtrædelse af konkurrenceloven. Kom og hør, hvordan din virksomhed undgår at overtræde reglerne.

22/09 2020 til 22/09 2020
Kolding

Forhandling i forbindelse med akkord - Træ

Forhandling af akkordaftaler er en vigtig, men også krævende opgave. Kom og bliv klædt på til at mestre den svære kunst at få den gode aftale på plads

28/10 2020 til 28/10 2020
Kolding

Akkord og overenskomstforhold – Murer, Hovedstaden

Overvejer du at indføre akkordarbejde i din virksomhed? Eller vil du bare gerne være sikker på, at du er helt skarp, når du skal udregne akkorder? Så er dette kursus din mulighed for at blive sat grundigt ind i, hvordan du gør, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

4/11 2020 til 4/11 2020
Kolding

Syn og skøn i praksis

Kurset har særligt fokus på at lære dig, hvordan du bedst håndterer et syn og skøn i forbindelse med et byggeri.

5/11 2020 til 5/11 2020
Kolding

Akkord og overenskomstforhold – Murer, Provinsen

Overvejer du at indføre akkordarbejde i din virksomhed? Eller vil du bare gerne være sikker på, at du er helt skarp, når du skal udregne akkorder? Så er dette kursus din mulighed for at blive sat grundigt ind i, hvordan du gør, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

24/11 2020 til 24/11 2020
Kolding
Loading...
Scroll til top af siden