Konkurrenceret i byggeriet - overholder din virksomhed konkurrenceloven?

Ved du, hvorfor konkurrencereglerne er relevante for din virksomhed, og er du klar over, om I overtræder reglerne? Du kan få fængselsstraf for at overtræde konkurrenceloven. Kom og hør, hvordan din virksomhed undgår at overtræde reglerne.

Indhold
Vores kursus om konkurrenceret i byggeriet er for dig, der udfører bygge- og anlægsopgaver – uanset opgavernes størrelse – og som gerne vil have en introduktion til de regler i konkurrenceloven, der har særlig betydning inden for byggeriet.

På kurset gennemgår vi:

  • Hvornår der er tale om en konkurrencebegrænsende aftale
  • Hvornår der er tale om et kartel
  • De særlige regler, der gælder for konsortier og underentrepriseaftaler.
  • Reglerne om misbrug af en virksomheds dominerende stilling og på konkurrencereglerne på udbudsområdet.
  • De nyere skærpede sanktioner i tilfælde af overtrædelse af konkurrenceloven.


Undervisningen inddrager eksempler fra retspraksis, og der vil være mulighed for at diskutere egne problemstillinger fra den praktiske hverdag.


Målgruppe

Kurset er for alle, der har tid og lyst til at bruge en eftermiddag på de konkurrenceretlige regler. Kurset bygger på mundtlig dialog.


Pris

Deltagergebyret for kurset er 300 kr. ekskl. moms, da Dansk Byggeri finansierer de resterende udgifter til undervisning m.m. Følgende medlemmer får 100 % tilskud på deltagergebyret:

  • Murersektionens, Træsektionens og Snedkersektionens medlemmer
  • Medlemmer af lokalforeninger i Østjylland og Sydjylland. Medlemskab af en lokalforening markeres med et kryds ved tilmelding


Afmeldingsbetingelser

Sektionerne og Uddannelsesfonden dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-09-22 14:00:00 24 Konkurrenceret i byggeriet - overholder din virksomhed konkurrenceloven? Ved du, hvorfor konkurrencereglerne er relevante for din virksomhed, og er du klar over, om I overtræder reglerne? Du kan få fængselsstraf for at overtræde konkurrenceloven. Kom og hør, hvordan din virksomhed undgår at overtræde reglerne. Denmark Nørretorv 57, 4100 Ringsted 8700 Ringsted 22/9 2020 kl. 14.00-17.30 Ringsted Ledige pladser
2020-11-03 14:00:00 25 Konkurrenceret i byggeriet - overholder din virksomhed konkurrenceloven? Ved du, hvorfor konkurrencereglerne er relevante for din virksomhed, og er du klar over, om I overtræder reglerne? Du kan få fængselsstraf for at overtræde konkurrenceloven. Kom og hør, hvordan din virksomhed undgår at overtræde reglerne. Denmark Agro Food Park 10, 8200 Århus N 8700 Århus N 3/11 2020 kl. 14.00-17.30 Århus N Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden