Få en gennemgang af tilbudsloven og en grundlæggende forståelse for de begreber og principper, der arbejdes med inden for tilbudsloven.

Indhold

Kurset har vægt på aktuelle problemstillinger fra den praktiske hverdag, og derfor vil der i løbet af undervisningen være mulighed for at diskutere egne problemstillinger, ligesom der vil blive inddraget eksempler fra retspraksis. Juridisk afdeling står for undervisningen, der består i en gennemgang af de relevante regler med aktiv deltagelse fra deltagerne.

Du får:

  • Kendskab til tilbudslovens grundlæggende principper
  • Et overblik over tilbudslovens anvendelse

Målgruppe
Kurset er for alle, der har brug for overblik og indsigt i tilbudslovens bestemmelser i forbindelse med udbud. Der kræves intet særligt forkundskab til emnet.

Pris
Deltagergebyret for kurset er 300 kr. ekskl. moms, da Dansk Byggeri finansierer de resterende udgifter til undervisning m.m. Følgende medlemmer får 100 % tilskud på

Deltagergebyret:
Murersektionens, Træsektionens og Snedkersektionens medlemmer

Afmeldingsbetingelser
Sektionerne og Uddannelsesfonden dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri.

Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris.

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-09-01 14:00:00 24 Tilbudsloven Få en gennemgang af tilbudsloven og en grundlæggende forståelse for de begreber og principper, der arbejdes med inden for tilbudsloven. Denmark Rugårdsvej 590, 5210 Odense NV 8700 Odense NV 1/9 2020 kl. 14.00-17.30 Odense NV Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden