Arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen

Tid, sted og pris

17/9 2019 kl. 08.00-16.30
Kursuscenter Brogaarden
Frist overskredet.
Deltagergebyr - Medlem af Dansk Byggeri 3.300,00 kr. Deltagergebyr - Andre 3.300,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset
Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Arbejdsmiljø koster mindst, hvis det tænkes ind i projekteringsfasen. Tænk derfor arbejdsmiljøkoordinering ind fra starten – det bidrager til succes med arbejdsmiljøarbejdet og skaber tilmed en bedre økonomi i projektet.

Indhold
Med udgangspunkt i de sidste nye bygherreregler om koordinering i projekteringen giver kurset en indføring i, hvordan du kan arbejde som sikkerhedskoordinator eller projekterende med arbejdsmiljørigtig projektering i hele projekteringsfasen.

Vi ser på projekteringens faser, og på hvordan der kan arbejdes med sikkerhed og sundhed i de enkelte faser. Det betyder blandt andet, at du bliver klædt på inden for følgende områder:

  • Bygherrens pligter
  • Projekterendes pligter
  • Kortlægning af særlige arbejdsmiljømæssige forhold
  • Udarbejdelse af arbejdsmiljøplan
  • Udarbejdelse af Plan for Sikkerhed og Sundhed
  • Udarbejdelse af journal
  • Kommunikation og samarbejde i projekteringen
  • Overdragelse fra projektering til udførelse


Forventet udbytte

Deltagerne bliver rustet til at gennemføre og styre en arbejdsmiljørigtig projektering, som giver en mere sikker og tryg arbejdsplads og en mindre risiko for virksomheden.

Målgruppe
Sikkerhedskoordinatorer, bygherrer, bygherrerådgivere, projekterende og projektledere med ansvar for hele projektets gennemførelse.


Relaterede kurser

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer

Bliv klædt på til at arbejde som bygherrens arbejdsmiljørådgiver i både projekterings- og udførelsesfasen og lær, hvordan koordinatoren kan arbejde med arbejdsmiljøet på byggepladsen.

5 kursusdage

28/10 2019 til 15/11 2019
Århus N

Arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen - veje og anlæg

Det kræver god og rettidig planlægning samt opdatering på den nyeste viden, når man skal skabe sikkerhed og godt arbejdsmiljø i forbindelse med vej- og anlægsarbejder. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at godt arbejdsmiljø koster mindre, når det tænkes ind i projekteringsfasen.

20/11 2019 til 20/11 2019
København S

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for AMO

Få konkret viden om arbejdsmiljø og metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

3 kursusdage

6/01 2020 til 23/01 2020
Århus N

Statutory training course for health and safety coordinators at building sites

This course corresponds to the Danish training course for health and safety coordinators in accordance with executive order no. 840 on The Authorisation of Providers of Statutory Work Environment Courses

20/04 2020 til 15/05 2020
København S
Loading...