Arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen

Tid, sted og pris

17/9 2019 kl. 08.00-16.30
Middelfart
16 ledige pladser
Frist overskredet.
Deltagergebyr - Medlem af Dansk Byggeri 3.300,00 kr. Deltagergebyr - Andre 3.300,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Arbejdsmiljø koster mindst, hvis det tænkes ind i projekteringsfasen. Tænk derfor arbejdsmiljøkoordinering ind fra starten – det bidrager til succes med arbejdsmiljøarbejdet og skaber tilmed en bedre økonomi i projektet.

Indhold
Med udgangspunkt i de sidste nye bygherreregler om koordinering i projekteringen giver kurset en indføring i, hvordan du kan arbejde som sikkerhedskoordinator eller projekterende med arbejdsmiljørigtig projektering i hele projekteringsfasen.

Vi ser på projekteringens faser, og på hvordan der kan arbejdes med sikkerhed og sundhed i de enkelte faser. Det betyder blandt andet, at du bliver klædt på inden for følgende områder:

  • Bygherrens pligter
  • Projekterendes pligter
  • Kortlægning af særlige arbejdsmiljømæssige forhold
  • Udarbejdelse af arbejdsmiljøplan
  • Udarbejdelse af Plan for Sikkerhed og Sundhed
  • Udarbejdelse af journal
  • Kommunikation og samarbejde i projekteringen
  • Overdragelse fra projektering til udførelse


Forventet udbytte

Deltagerne bliver rustet til at gennemføre og styre en arbejdsmiljørigtig projektering, som giver en mere sikker og tryg arbejdsplads og en mindre risiko for virksomheden.

Målgruppe
Sikkerhedskoordinatorer, bygherrer, bygherrerådgivere, projekterende og projektledere med ansvar for hele projektets gennemførelse.


Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer

Bliv klædt på til at arbejde som bygherrens arbejdsmiljørådgiver i både projekterings- og udførelsesfasen og lær, hvordan koordinatoren kan arbejde med arbejdsmiljøet på byggepladsen.

5 kursusdage

8/06 2020 til 26/06 2020
Middelfart
Kontakt os Ledige pladser: 1 Tilmeldingsfrist er overskredet. Kontakt Kursus og Udvikling, telefon: 72 16 00 07, hvis du ønsker at deltage

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for AMO

Få konkret viden om arbejdsmiljø og metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

3 kursusdage

16/06 2020 til 18/06 2020
Middelfart
Loading...
Scroll til top af siden