Dansk Byggeris Projektlederuddannelse

Tid, sted og pris

29/10 2019 til 4/3 2020
Horisont Hotel & Konference, Aarhus N
Venteliste
Deltagergebyr - Medlem 39.000,00 kr. Deltagergebyr - Andre 42.500,00 kr. Modul 1: 29.-30.10 2019, Aarhus 0,00 kr. Modul 2: 27.-28.11 2019, Nyborg 0,00 kr. Modul 3: 07.-08.01 2020, Aarhus 0,00 kr. Modul 4: 04.-05.02 2020, Nyborg 0,00 kr. Modul 5: 03.-04.03 2020, Aarhus 0,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset
Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Med Dansk Byggeris Projektlederuddannelse får du et sammenhængende, koncentreret uddannelsesforløb med eksamen. Vi arbejder gennem uddannelsen, der forløber over ca. 5 måneder, med at udvikle din projektledelse, hvor planlægning, styring og ledelse er integreret i hinanden og fungerer som én sammenhængende projektledelsesindsats.

Indhold
På uddannelsen kommer du til at arbejde med dig selv som leder. Ud fra en dybdegående personprofil kobler du de konkrete projektledelseskompetencer med dig selv som person og åbner op for udvikling af dine beslutningsprocesser og handlemuligheder.

Du møder branchens bedste og mest erfarne underviserhold, der udelukkende arbejder med udvikling inden for byggeriet, og som er eksperter i undervisning af byggeriets dygtige praktikere. Vores gennemgående uddannelsesleder sikrer, at sammenhængen og integrationen mellem de enkelte dele af uddannelsen hele tiden er optimal.

Undervisningsform

Uddannelsen er tilrettelagt med fokus på at skabe et maksimalt udbytte for projektledere med en travl hverdag. Derfor strækker uddannelsen sig over i alt 10 dages koncentreret læring fordelt på fem todagesmoduler med overnatning, hvor der er aftenarbejde og plads til at lære de andre deltagere godt at kende. Vi arbejder ud fra en struktureret udviklingsproces, hvor vi opbygger kompetencerne trin for trin med fokus på at overføre ny viden og læring til dagligdagens arbejde ved hjælp af bl.a. vejledninger og guider samt afprøvning på eget projekt.

Undervisningsformen er koncentreret, inspirerende og udfordrende med konkrete oplæg i nærværende dialog. Uddannelsens emner og indhold er baseret på vores dybe indsigt i branchens udfordringer og Best Practice, nyeste anerkendte forskning, fx inden for Lean Construction, samt naturligvis de nye teknologier som VDC/BIM. Hertil kommer en række unikke projektledelseskoncepter, der er baseret på vores tætte samarbejde med byggeriets udførende.

Kurset er et internatkursus, og det forventes, at du overnatter, da der også er undervisning om aftenen. 


Indholdet på de fem moduler:

Modul 1: Projektledelse i byggeriet

 • Projektlederens mål og virkemidler
 • Projektorganisering og tilrettelæggelse

Modul 2: Projektplanlægning og -styring

  • Projektplanlægning
  • Projektstyring

  Modul 3: Ledelse af gennemføring

  • Projektlederen som person
  • Ledelse med gennemslagskraft

  Modul 4: Ledelse af samspillet
  • Ledelse af samarbejdet
  • Konflikthåndtering

  Modul 5: Projektlederen i ilden
  • Opsamling og sammenhæng
  • Afslutning, mål og opgaver
  Hver gang undervisningen var slut, kørte jeg hjem med en fantastisk fornemmelse i maven.
  Eksamen
  Som afslutning på uddannelsen afholdes mundtlig eksamen, hvor din plan for fremtidig projektledelse bringes i spil. Som forberedelse indgår en række opgaver, der ligger fordelt hen over hele uddannelsesforløbet, og som kan tilgås med stor fleksibilitet.


  Forventet udbytte
  • En sammenhængende projektlederuddannelse udelukkende for branchens erfarne projektledere
  • En videreudvikling og professionalisering af din eksisterende projektledelsespraksis
  • Unikke projektledelseskoncepter, der imødekommer entrepriseudførelsen under meget dynamiske vilkår
  • Et udviklingsforløb, der er tilrettelagt med fokus på at skabe stort udbytte for deltager og virksomhed
  • Et solidt grundlag til at kvalificere dine ledelsesbeslutninger på og arbejde videre med egen udvikling


  Målgruppe
  Projektledere fra branchens udførende entreprenører med minimum to til tre års erfaring som ansvarlig leder for gennemførelse af fag-, hoved- og/eller totalentrepriser, som ønsker at udvikle deres projektledelse. 

  Det siger tidligere deltagere om uddannelsen:
  "Man skal melde sig til uddannelsen, hvis man gerne vil udvikle sig både personligt og fagligt. Det giver uden tvivl nogle muligheder i ens arbejdsliv både nu og i fremtiden. Det stykke papir, du får i hånden til slut, er virkelig noget værd”.
  Helle Mattesen, Leth Beton

  "Projektlederuddannelsen var rigtig god, og vi blev udfordret på en god og positiv måde gennem hele forløbet. Man skal melde sig til uddannelsen for at få nogle rigtig gode værktøjer og en stor indsigt i, hvordan man griber projektledelse an både i forhold til styring og ledelse. Og så skal man gøre det pga. det netværk, som man har fået, når uddannelsen er overstået".
  Nickolai Buus Petersen, Kaj Bech

  "Dansk Byggeris Projektlederuddannelse er samlet set et sindssygt godt forløb. Indholdet er lige til at bruge, og der var en rød tråd gennem hele forløbet. Stor cadeau til underviserne, som var meget motiverende og formåede at gøre deltagerne aktive og skabe godt flow fra start til slut".
  Anders Lykke Kristensen, Egil Rasmussen

  Mulighed for tilskud
  Der er flere af Dansk Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

  Klik her for at se, om din sektion giver tilskud, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.

  Relaterede kurser

  Uddannelse for nye byggeledere

  Få en god start på din karriere som byggeleder

  Få et uddannelsesforløb, der er tilpasset de ledelsesmæssige udfordringer, som en ny byggeleder står over for i de første år som leder af entrepriser og små og store projekter.

  18/03 2020 til 17/06 2020
  Middelfart
  Loading...