Grundkursus i ledelse 2

Tid, sted og pris

12/6 2019 til 14/6 2019
Frederik VI's Hotel, Odense
Frist overskredet. Kontakt os Kontakt Kursus og Udvikling på telefon 72 16 00 07
Deltagergebyr - Medlem 11.100,00 kr. Deltagergebyr - Andre 13.200,00 kr. DiSC profil 1.000,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms

Det er i øjeblikket ikke muligt at tilmelde sig dette arrangement

Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams.

Indhold
På dette kursus har vi særligt fokus på dig og din rolle og adfærd som leder, og hvordan du skaber bedre resultater gennem dine kolleger og/eller samarbejdspartnere.

I løbet af kursets tre dage kommer du bl.a. til at lære om:

  • Situationsbestemt ledelse
  • Hvordan du skaber fremdrift i dit team
  • Kultur i teams
  • Fang energien og skab arbejdsglæde
  • Samarbejde og de fem dysfunktioner i et team
  • Coaching som ledelsesværktøj


Som en del af kurset får du lavet din personlige DiSC-ledelsesprofil, som hjælper dig til at forstå dig selv som person og dine styrker og udfordringer.

Undervisningsform
Kurset er procesorienteret og baseret på en høj deltageraktivitet. Vi inddrager løbende deltagernes erfaringer og oplevelser i undervisningen. Der veksles mellem indlæg, øvelser, træning, refleksion og dialog.

Kurset er et internatkursus med overnatning.

Forventet udbytte
Du får udbygget din viden og forståelse for dig selv som person, og du lærer, hvilke styrker og udfordringer du har i forhold til din rolle og adfærd som leder. Du får værktøjer, der kan hjælpe dig med din personlige og ledelsesmæssige udvikling, så du bliver en endnu bedre leder.

Målgruppe
Kurset er for ledere med nogle års ledelseserfaring. Det er en forudsætning, at du ønsker at udvikle dig både personligt og som leder. Kurset er en fortsættelse til Grundkursus i ledelse 1. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har gennemført dette eller et tilsvarende kursus forinden.

Mulighed for tilskud
Der er flere af Dansk Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

Klik her for at se, om din sektion giver tilskud, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.


Relaterede kurser

Den svære samtale

Som leder har man løbende behov for at give medarbejderne en konstruktiv feedback. Men når det ikke er nok, er det nødvendigt at få det bedste ud af en svær samtale om ændring af en uønsket adfærd. Og derfor er det afgørende, at man er i stand til at forberede, gennemføre og følge op på den svære samtale til gavn for virksomheden og i sidste ende også den enkelte medarbejder.

2 kursusdage

3/09 2019 til 24/09 2019
Roskilde

Forhandlingsteknik

I en hverdag hvor du forhandler med mange led, er det en stor fordel at være god til at forhandle. Det kan ofte være svært at bevare overblikket i en forhandlingssituation og undgå at gå på kompromis med sine mål.

17/09 2019 til 18/09 2019
Middelfart

Den skarpe pen

Hvis en tekst er skrevet i et godt sprog, er den nemmere at forstå og mere behagelig at læse. Som afsender får du dermed dit budskab bedre igennem, og det er jo det, der er meningen!

19/09 2019 til 19/09 2019
Roskilde

Mentor for din lærling

Mange virksomheder i bygge- og anlægsbranchen har gode erfaringer med at indføre mentorordninger, der hjælper lærlinge med at få succes i jobbet. Med dette kursus bliver du klædt på til mentorrollen for lærlinge i din virksomhed, så du kan hjælpe dem med at få en god start på deres arbejdsliv.

2 kursusdage

1/10 2019 til 22/10 2019
Roskilde

Gennemslagskraft på byggepladsen

Dette kursus øger din positive, personlige gennemslagskraft og evne til at få indflydelse i alle situationer i entreprisesamarbejdet eller på byggepladsen. Uanset om det er på større møder eller i en til en-situation.

22/10 2019 til 24/10 2019
Ringsted

Det effektive personlige lederskab

Lær at udvikle din selvledelse, så du kan prioritere din tid og bruge dine ressourcer på at skabe de bedste resultater for dig og din virksomhed.

24/10 2019 til 14/11 2019

Skab resultater med effektiv procesledelse

Der er meget at hente både på tid, økonomi og kvalitet, når man skaber en effektiv byggeproces. Kom og lær, hvordan du kan skabe synlige resultater ved at kombinere nye og gamle planlægningsmetoder og med inddragelse af byggeprocessens parter.

5/11 2019 til 7/11 2019
Middelfart

Grundkursus i ledelse 1

Bliv klædt på til lederrollen og lær, hvad der forventes af dig som leder i bygge- og anlægsbranchen.

12/11 2019 til 14/11 2019
Ringsted

Konflikthåndtering på byggepladsen

Konflikter i samarbejdet mellem bygherrer, entreprenører og underentreprenører hører hverdagen til på byggepladserne. Det er derfor afgørende for både entreprisegennemføringen og indtjeningen, at man får løst konflikterne på en smidig måde. Kom med på kursus og lær, hvordan du kan forebygge konflikterne og håndtere dem, når de opstår.

3/12 2019 til 4/12 2019
Roskilde
Loading...