Tid, sted og pris

13/5 2020 til 15/5 2020
Kursuscenter Brogaarden, Middelfart
Deltagergebyr - Medlem 11.800,00 kr. Deltagergebyr - Andre 14.500,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Skab resultater med effektiv procesledelse

Der er meget at hente både på tid, økonomi og kvalitet, når man skaber en effektiv byggeproces. Kom og lær, hvordan du kan skabe synlige resultater ved at kombinere nye og gamle planlægningsmetoder med inddragelse af byggeprocessens parter.

Indhold
På kurset bliver du undervist i moderne planlægnings- og ledelsesmetoder, som danner grundlag for at arbejde med Lean i byggeprocessen. Undervisningen tager udgangspunkt i byggeprocessens værdikæde, og hvordan du gennem involvering af byggeriets parter skaber en god fælles planlægning og et godt flow i byggeproduktionen.

I løbet af kurset arbejder vi med:

  • Lean Construction som ledelsesfilosofi, herunder krav til kompetencer hos byggeleder og fagentreprenører
  • Last Planner System som planlægnings- og styringsredskab
  • Koblingen mellem nye og velkendte planlægningsmetoder
  • Flow, logistik, risikostyring og arbejdsmiljø i byggeproduktionen i et Lean-perspektiv
  • Indarbejdelse af løbende forbedringer i byggeprojektet
  • Kommunikation, mødestruktur og organisering af byggeprocessen


Undervisningsform

Der vil være oplæg, produktionsspil, øvelser og debat. Vi bruger praktiske cases, konkrete modeller og værktøjer til inddragelse, planlægning og formidling. Kurset er et internatkursus, og det forventes, at du overnatter, da der også er undervisning om aftenen.

Forventet udbytte
På dette kursus lærer du:

  • hvordan du i samarbejde med byggeprojektets parter kan skabe troværdige, realistiske og robuste tidsplaner, der hjælper dig til at få overblik over byggeprocessen
  • at se risici og muligheder, som skaber grundlaget for en succesfuld byggeproces
  • at formidle udfordringer, løsninger og planer til samarbejdspartnere og brugere på en professionel måde


Målgruppe

Kurset er for projektledere, byggeledere, entrepriseledere og andre ledere, som har ansvaret for den overordnede planlægning og styring af fag-, hoved- eller totalentrepriser.Log ind for at tilmelde kurset
Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Skriv godt, og kom igennem med dit budskab

Et kursus i effektiv kommunikation på skrift

Bruger du også lidt for lang tid på at skrive dine mails? Eller oplever du, at dine mails og tilbud bliver misforstået? Så kom og få nogle gode råd til, hvordan du tilpasser din tekst til din modtager, og hvordan du skriver enkelt og klart. 

3/03 2020 til 3/03 2020
Greve
Kontakt os Ledige pladser: 1 Tilmeldingsfrist er overskredet. Kontakt Kursus og Udvikling, telefon: 72 16 00 07, hvis du ønsker at deltage

Gulvmodulet - Økonomi og tilbudsgivning – faldgruber

På dette nye kursus går vi 360 grader rundt om de faldgruber, der er ved tilbudsgivning - fra det tekniske og udførelsesmæssige til det at give en konkurrencedygtig pris som gulventreprenør.

10/03 2020 til 11/03 2020
Middelfart

Gennemslagskraft på byggepladsen

Et kursus om adfærd, indflydelse og kommunikation

Dette kursus øger din positive, personlige gennemslagskraft og evne til at få indflydelse i alle situationer i samarbejdet på byggepladsen. Uanset om det er på større møder eller i en til en-situationer. 

17/03 2020 til 19/03 2020
Horsens

Forhandlingsteknik

I en hverdag hvor du forhandler med mange led, er det en stor fordel at være god til at forhandle. Det kan ofte være svært at bevare overblikket i en forhandlingssituation og undgå at gå på kompromis med sine mål.

24/03 2020 til 25/03 2020
Århus N

Det effektive personlige lederskab

Skab mere værdi med din tid og dine ressourcer

Når tiden er knap, har du brug for en selvledelse, hvor du fokuseret prioriterer tid og ressourcer på at skabe de bedste resultater som leder.

31/03 2020 til 23/04 2020
København S

Grundkursus i ledelse 1

For dig, der er ny i lederrollen

Bliv klædt på til lederrollen og lær, hvad der forventes af dig som leder i bygge- og anlægsbranchen. 

28/04 2020 til 30/04 2020
Århus N

Mentor for din lærling

Bliv bedre til at forstå og udvikle din lærling

Mange virksomheder i bygge- og anlægsbranchen har gode erfaringer med at indføre mentorordninger, der hjælper lærlinge med at få succes i jobbet. Med dette kursus bliver du klædt på til mentorrollen for lærlinge i din virksomhed, så du kan hjælpe dem med at få en god start på deres arbejdsliv.

2 kursusdage

6/05 2020 til 3/06 2020
København S

Konflikthåndtering på byggepladsen

Konflikter i samarbejdet mellem bygherrer, entreprenører og underentreprenører hører hverdagen til på byggepladserne. Det er derfor afgørende for både entreprisegennemføringen og indtjeningen, at man får løst konflikterne på en smidig måde. Kom med på kursus og lær, hvordan du kan forebygge konflikterne og håndtere dem, når de opstår.

12/05 2020 til 13/05 2020
Horsens

Grundkursus i ledelse 2

Skab resultater gennem gode relationer på byggepladsen

Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams. 

26/05 2020 til 17/06 2020
København S

Den svære samtale

Sådan gør du de svære medarbejdersamtaler lettere

Nogle medarbejdersamtaler opleves naturligt svære at gennemføre. Det kan være om sygdom, fravær eller samarbejdsproblemer og anden uønsket adfærd. Det afgørende er, at man i de situationer er i stand til at forberede, gennemføre og følge op på den svære samtale på en måde, så den er værdig, konstruktiv og til gavn for virksomhed og medarbejder.

2 kursusdage

2/09 2020 til 30/09 2020
Århus N
Loading...
Scroll til top af siden