Tid, sted og pris

29/8 2019 kl. 14.00-15.00
808 ledige pladser
Frist overskredet.
Deltagergebyr medlem af Dansk Byggeri 0,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Har dine medarbejdere styr på reglerne i den nye ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020? Det kan de få ved at deltage i Dansk Byggeris gratis webinar.

På webinaret vil advokat Helene Bjerg Kofod informere deltagerne om de væsentligste regler i den nye ferielov, der træder i kraft 1. september 2020. Medarbejderne vil få nærmere information om samtidighedsferie men også information om overgangsordningen samt indefrysningen af feriemidler.

Webinaret vil være målrettet medarbejdere, men alle er selvfølgelig velkomne til at deltage.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Tilmelding
Det er vigtigt, du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du vil få tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket vil blive tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her.

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Rasmus Dilling Møller fra IDA på rdm@ida.dk.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Byggeri.Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Webinar: Det gode tilbud, når det handler om andet end pris

Webinar: Det gode tilbud, når det handler om andet end pris 

18/06 2020 til 18/06 2020
Loading...
Scroll til top af siden