Webinar: Ny standard om udførselskontrol af bærende konstruktioner

Tid, sted og pris

2/10 2019 kl. 14.00-15.00
952 ledige pladser
Frist overskredet.
Deltagergebyr medlem af Dansk Byggeri 0,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Ny standard om udførselskontrol af bærende konstruktioner

Udfører du bærende konstruktioner, så skal du være opmærksom på, at Dansk Standard, efter opdrag fra Trafik, Bygge og Boligstyrelsen, har udsendt en ny standard DS 1140, Udførselskontrol af bærende konstruktioner – Almenkontrol. Standarden beskriver de krav, du som entreprenør fremover skal opfylde, når du udfører bærende konstruktioner.

Få et godt indblik i, hvad den nye standard betyder for dig på Dansk Byggeris webinar den 2. oktober kl. 14.00. På webinaret kan du blive klogere på baggrunden for og indholdet af DS 1140, samt hvad den betyder for dig som entreprenør.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Tilmelding
Det er vigtigt, at du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du vil få tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket vil blive tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her.

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Josefine Thøgersen fra IDA på, jot@ida.dk

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Byggeri.
Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Loading...
Scroll til top af siden