Dansk Byggeri IT-Messe 2020 Aarhus

Tid, sted og pris

5/2 2020 kl. 08.00-15.00
Århus C
344 ledige pladser
Frist overskredet.
Deltagergebyr - Medlem af Dansk Byggeri 0,00 kr. Deltagergebyr - Andre 400,00 kr. Deltagergebyr - ansatte i DB 0,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Danmarks største it-messe skræddersyet til bygge- og anlægsbranchen

It-messen er mødestedet mellem virksomheder i bygge- og anlægsbranchen og it-virksomheder. Det er ikke kun en unik mulighed for at få et indblik i alle de nye, smartere og bedre it-løsninger til byggeriet. Danmarks mest modne it-virksomheder står også klar til at give jer gode råd til, hvordan I kan implementere og udnytte værktøjerne i jeres virksomhed.


På it-messen kan du gå rundt blandt udstillerne, se deres it-værktøjer og komme i dialog med udstillerne om din virksomheds behov og udfordringer. Udstillerne er selvfølgelig også klar til at give dig konkrete informationer og priser på deres it-løsninger, så du kan komme hurtigt i gang, hvis du finder det rette match.


Dagen byder desuden på en række indlæg, hvor udstillerne fortæller om deres løsninger og inspirerer til, hvordan I udnytter de digitale fordele.


Som noget helt nyt vil der også være mulighed for at snakke med vores panel, der kommer med gode råd til, hvad I kan gøre for at få det største udbytte af jeres it-værktøjer.


It-messen finder sted den 4. februar 2020 i Taastrup og den 5. februar 2020 i Aarhus.
Det er gratis at deltage for medlemmer af Dansk Byggeri. Ikke-medlemmer er også velkomne mod et gebyr på 400 kr. ekskl. moms. Tilmelding er nødvendig.


Praktiske oplysninger og tilmelding
Hvis du har meldt dig til og alligevel ikke kan komme, så husk at melde afbud, da vi forbeholder os retten til at opkræve et no show-gebyr på 400 kr. ekskl. moms.

Hvis du har problemer med tilmelding, så kontakt kursuskoordinator Malene Krüger på telefon 72 16 02 71.


Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til messen eller er interesseret i at udstille, så kontakt Martin Profit Jakobsen på tlf. 20 10 46 90.
Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Renovation Wave Workshop

Europaparlamentariker, Pernille Weiss, Dansk Byggeri og Dansk Industri inviterer til workshop om EU’s Renovation Wave i Dansk Byggeri

24/08 2020 til 24/08 2020
Århus C
Loading...
Scroll til top af siden