Den svære samtale

Sådan gør du de svære medarbejdersamtaler lettere

Ved svære medarbejdersamtaler er det afgørende, at du er i stand til at forberede, gennemføre og følge op på en måde, så samtalen er værdig, konstruktiv og til gavn for virksomhed og medarbejder. Få et kursus i hvordan.

Indhold
Kurset tager udgangspunkt i de situationer, hvor du skal formidle et svært budskab til en medarbejder, og du bliver klædt på til at gennemføre samtalerne på en værdig og konstruktiv måde. Du lærer om de forskellige typer af svære samtaler og deres kerneproblematikker, og vi giver dig værktøjer til at styre samtalerne på en professionel og struktureret måde.


I løbet af kurset lærer du om:

  • De juridiske aspekter vedrørende flere af de svære samtaler
  • Hvilke typiske reaktioner du kan forvente, og hvordan du skal håndtere dem
  • Hvordan du opnår en konstruktiv dialog og undgår en uværdig diskussion
  • Hvornår du skal inddrage tredjepart i samtalen og henvise til eksperthjælp


Forventet udbytte
Du får trænet din verbale og nonverbale kommunikation og får et dybere kendskab til dine følelser og reaktioner, når du skal håndtere svære emner med medarbejderen. Du får kommunikative værktøjer til at skabe større tillid og bedre kontakt til medarbejderen, så misforståelser undgås, og gode løsninger kan findes. Desuden får du masser af træning i de forskellige samtaler og viden om, hvordan du holder den professionelle balance.


Undervisningsform
Kurset består af to adskilte undervisningsdage, hvor hovedvægten er lagt på masser af konkret træning og sparring med de andre deltagere og underviseren. Vi tager udgangspunkt i cases fra jeres egen hverdag, og det forventes derfor, at du medbringer en case fra dit arbejde, der vedrører de svære samtaler. Mellem de to kursusdage er der mulighed for at få råd og vejledning samt sparring med underviseren (via mail og telefon), så du kan få det størst mulige udbytte. Der vil også være øvelser og hjemmearbejde, som skal forberedes til sidste kursusdag.


Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere og andre med personaleansvar, der ønsker at blive klædt godt på til at forberede og gennemføre svære samtaler.


Mulighed for tilskud
Der er flere af Dansk Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

Klik her for at se, om din sektion giver tilskud, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-11-12 09:00:00 13 Den svære samtale Ved svære medarbejdersamtaler er det afgørende, at du er i stand til at forberede, gennemføre og følge op på en måde, så samtalen er værdig, konstruktiv og til gavn for virksomhed og medarbejder. Få et kursus i hvordan. Denmark Abildvej 100, 4180 Sorø 8700 Sorø 12/11 2020 til 3/12 2020 Sorø Ledige pladser
2021-11-09 09:00:00 16 Den svære samtale Ved svære medarbejdersamtaler er det afgørende, at du er i stand til at forberede, gennemføre og følge op på en måde, så samtalen er værdig, konstruktiv og til gavn for virksomhed og medarbejder. Få et kursus i hvordan. Denmark Abildvej 100, 4180 Sorø 8700 Sorø 9/11 2021 til 1/12 2021 Sorø Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden